zondag 7 mei 2017

JDTV Afl.160 - De complotmaffia

"Die jongen heb ik niet gesproken!"

Hoe moeilijk is het om vorderingen te maken in de Demmink zaak? Frits Wester en Peter R de Vries vertellen over hun inspannende, diepgravende en intensieve onderzoeken naar de Demmink zaak en over de complotmaffia die deze zaak willens en wetens gaande zou houden zonder goed onderzoek te doen. Gelukkig hebben we daar in dit land nog altijd serieuze nieuwsredacties en journalisten voor!

Uit zijn uitspraken blijkt echter tot onze grote verbazing dat Frits Wester nog niet over deze kwestie heeft gesproken met Dhr. Demmink. Dit omdat hij hem nog nooit gesproken heeft, ondanks het feit dat hij wel aangeeft de voormalig SG wel op verschillende gelegenheden te zijn tegengekomen! Wat zegt dit over het grondige en intensieve onderzoek van RTL? Mensen die deze video goed bestuderen en de zaak Demmink een beetje kennen, horen ook nog een bijzondere uitspraak van Wester die nadere toelichting geeft over het onderzoek van RTL Nieuws in Turkije.Welke papieren hebben zijn collega's daar precies bestudeerd?


We willen natuurlijk niet meteen een enorme bak bagger over Peter R de Vries uitstorten, maar het is toch wel opmerkelijk dat je als misdaadverslaggever aangeeft maanden diepgravend onderzoek te hebben gedaan naar een zaak om vervolgens te moet bekennen dat je de belangrijkste getuige uit het verhaal nog nooit gesproken hebt. Diepgravend onderzoek?....Geloof jij het nog na het zien van deze video?!


1 opmerking:

 1. Need a small business loan to get the working capital you need? Get quick & easy access to the funding you need,financing you need to help your business grow Quickly.Email: lendingcashhelpdesk@gmail.com
  Blog:https://capitallendingfince.blogspot.com/
  ===============================================================

  Een lening voor kleine bedrijven nodig om het benodigde werkkapitaal te krijgen? Krijg snel en gemakkelijk toegang tot de financiering die u nodig heeft, de financiering die u nodig heeft om uw bedrijf snel te laten groeien.
  Blog: https: //capitallendingfince.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen