zondag 19 maart 2017

'Bankdirecteur' vertelt bizar verhaal


"Toen werd ik dus uitgenodigd om mee te gaan doen aan offers in het buitenland"

Interview met Ronald Bernard van De Blije B. waarin hij openhartig vertelt over het reilen en zeilen van de wereld van het grote geld en de aanleiding waarom hij 'crashte' toen zijn geweten begon op te spelen.

Een productie van De Vrije Media TV.

8 opmerkingen:

 1. IK VIND DIT ZO ERG DAT IK NIET KAN STOPPEN MET HUILEN. MIJN VRAAG IS EIGENLIJK WAT GAAT DEZE MENEER DOEN OM DE WERELD BETER TE MAKEN EN ONS TE VERLOSSEN VAN DEZE BEESTEN.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. deze mijnheer vraagt jouw hulp om de Blije Bank voor WijHetVolk via Malta en Engels bankrecht van en op de grond te krijgen. Nog enkele duizenden certificaathouders en we hebben een echte eigen erkende iban bank, ook in de andere EU staten (als filiaal). Doe je mee?

   Verwijderen
  2. Wat deze man al heeft gedaan is naar buiten komen met zijn verhaal. Er zijn talloze mensen zoals hij, mensen die voor ons beslissen wat wij wel en niet mogen. Vergis je niet, op dit niveau van macht zitten de mensen die voor de bevolking bepalen hoe Nederland reilt en zeilt. Verknipte geesten die verschrikkelijke dingen met onschuldige kinderen doen, sexueel misbruiken, martelen en moorden. En tegelijkertijd ons regels opleggen. DAT is wat deze man laat zien. We moeten eens ernstig nadenken of wij nog langer willen tollereren geregeerd en bestuurd te worden door deze zogenaamd elitaire griezels. Het is dus aan ons of wij hiervoor blijven kiezen. Deze man heeft gekozen om de wereld beter te maken en zich te verlossen van de beesten. Dat zal ieder voor zich moeten doen. Als dat een meerderheid wordt verlossen wij ons allemaal van hen.

   Verwijderen
 2. denk niets alleen begin je niets vind het knap dat hij dit al doet en helaas denk ik zelf dat wij hier verder niets mee kunnen zijn we te machteloos voor tegen geld en macht doe je als arme drommel niets we zijn nog steeds de slaven van!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee anoniemerd, Ronald heeft al jaren geleden met anderen De Blije Bank opgericht. Je kunt dus heus wel wat doen: gewoon lid worden: www.deblijebank.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die link doet het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=422715234742578&id=100010123158567&pnref=story

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is de goede weblink naar DE Blije Bank:
  https://deblijeb.nl/thuis.html

  Sorry dat ik de verkeerde gaf...

  BeantwoordenVerwijderen