donderdag 19 november 2015

Micha Kat getrolled

"Welkom bij deze nieuwe aflevering van Wie is de trol?"

Ruzie
Waar de eeuwigdurende ruzie tussen Micha Kat en Marcel Haenen over gaat, zijn we bij JDTV eigenlijk al lang vergeten. Het eerste zoekresultaat, van de 5.370 artikelen die je bij Google over deze kwestie kan vinden, is een artikel van Haenen over de veroordeling van Micha. Hierin staat te lezen dat kat wegens smaadschrift, over NOS hoofdredacteur Marcel Gelauff, tot 10 maanden cel is veroordeeld.

Wie nog even verder zoekt op Google, kan zien dat de veroordeling in de zaak Gelauff zeker niet de eerste keer is dat Kat is veroordeeld voor onrechtmatige uitlatingen. Het is ook niet de eerste keer dat hij voortvluchtig is! In 2013 werd hij op Schiphol aangehouden, omdat hij nog werd gezocht voor bedreiging en misdrijven tegen de openbare orde

Haenen en Gelauf zijn blijkbaar niet de enige journalisten waar Kat problemen mee heeft. Hij werd ook nog veroordeeld tot 120 uur dienstverlening, waarvan de helft voorwaardelijk, wegens doodsbedreiging van Telegraaf-verslaggever Bart Mos. 


Bommelding door Micha Kat bij Ministerie V&J

Noodoproep
In verband met dit vonnis van 10 maanden, is Kat naar Ierland gevlucht om daar met de donatiegelden van Klokkenluideronline iets met bier en borrelnootjes te gaan doen. Uit de noodoproep die Micha Kat vorige week op zijn youtubepagina plaatste, blijkt dat het niet echt goed gaat met zijn Ierse activiteiten. Hij riep zijn volgers dan ook op om flink te doneren, zodat hij zijn bijzondere werkzaamheden tegen de pedo plunder elite voort kan zetten. Volgens Kat kan hij namelijk een bijzondere rol spelen bij de bevrijding van Nederland en staan zijn zaken er goed voor.

"Terwijl Micha deze video maakte baadden Chris Klomp en Gerlof Leistra in luxe!"

De video zelf verteld echter een heel ander verhaal en het is duidelijk dat deze onderzoeksjournalist hard op zoek is naar wat Breaking News om zijn afstervende websites uit het slop te trekken. De afgelopen jaren heeft Kat zichzelf namelijk zo belachelijk gemaakt dat werkelijk niemand hem meer serieus neemt. 


Sabotage
JDTV  heeft  Dhr.Kat sinds 2008 gevolgd bij zijn opmerkelijke wijze van "onderzoeksjournalistiek" Zo hebben we onder andere op beeld vastgelegd hoe Kat het huis van Joris Demmink, het Ministerie van Justitie en het gebouw van het Openbaar Ministerie met graffiti teksten bekladde. Hierbij zijn wij helaas op heterdaad betrapt en ter plekke gearresteerd door de politie

Het was natuurlijk niet de bedoeling dat JDTV partij zou worden in de rechtszaken die Kat wilde uitlokken. Wij zijn hem gaan volgen omdat hij aankondigde dat hij zijn principestrijd met het ministerie van Justitie in het openbaar voor de rechter uit wilde vechten. Dit bleek achteraf helaas niet helemaal waar te zijn en uiteindelijk saboteerde hij onze strafzaak en daarmee ook ons plan om deze zaak zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hiermee maakte Kat niet alleen een definitief einde aan zijn geloofwaardigheid, maar ook aan het videoproject waar JDTV al jaren mee bezig was!


Schuilplaats
Uit de videogegevens blijkt dat Kat op dit moment in het Four Courts Hostel verblijft en vanuit zijn kamer uitzicht heeft op de gebouwen van het Gerechtshof van Dublin. In de video klaagt hij over zijn kapotte laptop en laat hij ook nog een pak koekjes zien, waarmee hij de indruk wekt in een zeer slechte situatie te zijn beland. We kregen al bijna medelijden met hem, maar volgens de facebookpagina van het hostel mogen de gasten gratis gebruik maken van de computers en kunnen ze als ze trek hebben zelfs een eitje bakken in de open keuken. Het was natuurlijk een hele geruststelling om te lezen dat Kat dus gewoon kan internetten en ook niet snel zal verhongeren. 

Don't feed the Trolls!!!

Trial by media
Zijn honger naar Breaking News is echter niet te stillen! Aangezien hij niets liever doet dan over zijn eigen rechtszaken schrijven, kwam het bijzondere nieuws dat hem te ore kwam over de zus van Marcel Haenen dan ook als een waar cadeau uit de lucht vallen! , De zus van Haenen zou namelijk getrouwd zou zijn met niemand minder dan Herman Bolhaar!!! 

Kat zag in gedachten alweer een nieuwe succesvolle Michaclaim aankomen! Hij liet zijn advocaat alvast vragen stellen over deze ernstige integriteitskwestie en wijdde er zelf ook nog een stukje research en enkele artikelen aan. Haenen leek op heterdaad betrapt te zijn en het gerucht ging rond dat Herman Bolhaar ook al flink liep te zweten! 


Terwijl het hele pedo pers plunder zooitje op instorten leek te staan, stuurde Marcel Haenen echter een mailtje aan de advocaat van Kat met de boodschap dat hij helemaal geen zus heeft die Nicole heet! Ondanks deze duidelijke boodschap is Dhr.Kat nog altijd druk bezig om antwoorden te krijgen op deze prangende kwestie! Gelukkig zijn altijd er nog mensen zoals Fred Teeven die Micha wel willen steunen bij zijn eenzame strijd. 


Alsof dit alles nog niet erg genoeg is begint het AD Micha nu ook nog eens te demoniseren

....Zou het dan toch allemaal waar zijn? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten