donderdag 24 september 2015

Peter R de Vries en Jeroen Pauw op de vlucht voor de camera?

"Volgens mij heeft u de verkeerde voor u"

Hoe staat het er voor met de zaak Demmink? Zal deze nog aandacht gaan krijgen in de show van Jeroen Pauw en hoe denkt Peter R de Vries eigenlijk over de laatste ontwikkelingen in deze zaak? Allemaal vragen die we gisteren graag hadden willen stellen, helaas kozen Peter en Jeroen er voor om het gebouw stilletjes via de achterzijde te verlaten. Hierdoor konden wij Peter niet vragen, of hij nog goede ideeën heeft voor de volgende inspiratiedag voor de medewerkers van het Openbaar Ministerie. Met de huidige situatie in het Demmink onderzoek lijkt het OM namelijk wel weer wat extra inspiratie te kunnen gebruiken!

"Goede raad is duur!"

Een beetje jammer want Peter R de Vries gaf, naar aanleiding van al het rumoer van de laatste dagen, tijdens de uitzending juist een openhartige toelichting over zijn werkzaamheden en betalingen voor zijn optredens op televisie. Helaas was het hierna ook meteen weer gedaan met de openheid en verliet hij het gebouw onder begeleiding van een beveiliger via de achterdeur. Ook Jeroen Pauw koos er tot onze grote verbazing voor om het gebouw via deze sluiproute aan de achterzijde te verlaten.

....We zijn er dus niet veel mee opgeschoten, want dit levert alleen maar weer meer vragen op!
"...Onverschillig?"

2 opmerkingen:

 1. Worden ze vermoord als ze gaan zingen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom worden de andere namen uit het Rolodex interview niet genoemd?
   Er zat een officier van de MIVD in de lijst Samson, een Professor van de UVA.
   http://www.hethaagsecomplot.nl/doc/rolodex.pdf
   En werkten die lui op de lijst Samson ook samen met Warren Spinks?
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2234679/Britains-wanted-paedophile-Warren-Spinks-kidnapped-sold-young-boys-abuse-finally-caught-15-years-run.html

   Verwijderen