vrijdag 14 augustus 2015

Dringend advies aan Micha Kat

Klik voor een grotere afbeelding

Nadat duidelijk werd dat de zogenaamde Westenbergclaim van Micha Kat kansloos is, schreef hij een artikel waarin hij wederom zijn advocaten de schuld geeft van zijn eigen falen. In reactie hierop schreef Ivo Hommes, bovenstaande tekst op zijn website. Of de echte Ivo Hommes dit bericht geschreven heeft weten we niet, maar zijn advies is wel duidelijk en zo te zien ook nog goed bedoeld. Of hebben we hier te maken met een groot complot en is dit onderdeel van de Teevendeal van Kat?

"Het interesseert me niet!"

In het artikel van Kat wordt wederom aangehaald hoe Mr. Gerard vd Meer hem op smerige wijze gedumpt zou hebben. Dat Kat hier zelf de aanleiding voor was verteld hij er uiteraard even niet bij. Gelukkig hebben we de geluidsopnames nog, waarin te horen is hoe advocaat vd Meer reageert als hij het nieuws hoort dat hij Kat niet langer zal bijstaan

Misschien kan Kat de opnames nog eens terug luisteren om zijn geheugen op te frissen en zelf te horen hoe hij verschrikkelijk door de mand valt. Uit de opnames blijkt namelijk dat Kat bij deze actie welbewust en berekenend te werk is gegaan. Dat hij nu loopt te janken dat Gerard vd Meer hem gedumpt heeft is dus niets minder dan een lachwekkend toneelspelletje en bovenal een grote leugen. Het zou ons niets verbazen als zijn conflicten met andere advocaten op ongeveer dezelfde wijze zijn verlopen.  

We hopen voor Kat dat hij inziet dat het spel over is en er niets te winnen valt. Het is namelijk een kwestie van tijd voor de Ierse politie hem gaat ophalen. Wat dat betreft hopen we dat hij het advies van Hommes snel zal opvolgen en uit zichzelf terug keert naar Nederland. Tenzij hij echt een moordenaar of verkrachter is natuurlijk, want dan snappen we wel waarom hij liever in een vervallen Ierse jeugdherberg verblijft.

Een uitleveringsvlucht op Schiphol

2 opmerkingen:

 1. Kat is sowieso fake. Maar die reactie van Hommes is de typische verdediging van de pedo-elite, reacties die je ook bij Jeroen Hoogeweij ziet. Ondanks alle feiten over kindermisbruik worden diegene die dit aankaarten als gestoord weggezet. Complotters die bovendien onbelangrijk zijn maar men is wel 24/7 aan het reageren en alles aan het bijhouden maar zogenaamd heel onbelangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Las zojuist de andere kant van het verhaal.
  http://revolutionaironline.com/whitewash-joris-demmink-youtube-filmpjes-definitief-gestolen-van-micha/
  Beide kanten, tsja, maken reclame voor elkaars website en producties, maar toch zijn de scheldpartijen wel wat overdreven. Ik bedoel, iemand die labiel is, die is niet in staat zo'n degelijke professionele video presentatie over de compleet corrupte wietpas op te zetten.

  Jullie gaan beiden in de fout, maar als online bokswedstrijd zal het haar sensatie aantrekkingskracht hebben.

  Ik gok op Eric hier.
  Want Micha verzwakt slechts de terechte zaak tegen Joris Demmink op deze wijze. Maar meer dan 5 Euro is me die niet waard, want de argumenten zijn niet bepaald koosjer.

  BeantwoordenVerwijderen