dinsdag 27 januari 2015

Baybasin en de raad voor discipline

"Mag ik even storen?"

Het ging er gisteren weer een beetje vreemd aan toe in het Paleis van Justitie in Den Haag. JDTV was hier naar toe gereisd om een zitting van de Raad van Discipline vast te leggen. Helaas werd dit niet toegestaan omdat de zittingszaal volgens de raadsleden te klein zou zijn. Toen ik hier een vraag over stelde werdt mij meteen gevraagd of ik hier een dingetje van wou maken en direct versterking opgeroepen door de beveiliging.  De zittingen van de raad zijn openbaar en op hun website zijn geen richtlijnen te vinden over het vastleggen van zittingen. Dit is overigens de zoveelste keer dat JDTV het werken onmogelijk wordt gemaakt in Den Haag. Het hoofd beveiliging, die de opnames van dit filmpje verstoorde, heeft zich recent zelfs schuldig gemaakt aan smaad door tegen een rechter te beweren dat JDTV zittingen zou verstoren. Uiteraard is dit een keiharde leugen en zijn wij hier nog niet klaar mee!

Nu ging de hele zaak gisteren natuurlijk niet om JDTV, maar over Dhr.Baybasin die een klacht had ingediend over zijn voormalige advocaat Mr.Wladimiroff over een betaling die in het verleden verricht zou zijn. Alle details hiervan worden netjes beschreven op de website Het Haagse Complot.

Nu we het toch over complotten hebben. Mr.Wladimiroff is toevallig ook nog de oud advocaat van Dhr.Demmink, helaas wou hij niet ingaan op vragen hier over. Ook zijn advocaat Mr.Sijbers leek niet echt op de zaak in te willen gaan. Ze hebben het er maar druk mee bij Wladimiroff advocaten. Afgelopen jaar assisteerde zijn kantoorgenoot Mr.Leliveld Harro Knijff nog tijdens de Demmink verhoren in Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten