donderdag 20 november 2014

Vriendin Micha Kat zoekt contact met JDTV

"Dronken"

Het gaat er weer opmerkelijk aan toe in complotland de afgelopen dagen. Tot onze grote horror ontvingen we op het JDTVHQ een foto, die ons werd toegestuurd door de vriendin van Micha Kat. Hier op is te zien dat zij enkele zuigzoenen in haar nek heeft. Blijkbaar is dit zo'n unieke gebeurtenis voor haar, dat zij een soortgelijke foto als profielfoto heeft gekozen. Waarom zij dit deed weten wij nog steeds niet precies. Uit het gesprek dat wij met haar hadden, werd wel duidelijk dat het iets te maken had met een juridische kwestie tussen Dhr.Kat en JDTV. 

Alsof dit alles niet vreemd genoeg was schreef Dhr.Kat kort daarna op zijn website, dat ik zijn vriendinnen zou benaderen. Hierbij schreef hij ook nog enkele andere bizarre onwaarheden over JDTV. Aangezien Dhr.Kat de meest verboden zender van Nederland nu blijkbaar ook echt uit de lucht wil hebben, en hiervoor alle middelen aangrijpt om dit voor elkaar te krijgen, is JDTV nu gedwongen om dit soort onzin aan u te tonen. We willen tenslotte niet dat u een verkeerd beeld van onze activiteiten zou krijgen. Zoals u ziet is het de vriendin van Kat zelf die JDTV benaderde met deze smerige en uiterst nutteloze informatie. Hier onder ziet u enkele screenshots van het gesprek."Moet jij voorkomen?"Helaas hebben wij verder niets meer vernomen van de vriendin van Kat. Op al zijn onterechte beschuldigingen aan het adres van JDTV zullen wij zeer binnenkort terug komen, om deze kwestie en enkele andere van zijn leugenachtige verhalen voor eens en altijd uit de wereld te helpen! 

"Psychopaat"

24 opmerkingen:

 1. Gadver! Heeft die griet seks gehad met Micha Kat? Dan mag ze na mijn idee zichzelf niet alleen heel goed wassen maar ze kan beter ook een soa-test doen...
  Brr, niet echt een standaard die die griet heeft wat betreft 'neukertjes'... beetje goedkoop eerlijk gezegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LoL, dat wordt vast een heel gezellige dag daar in Wexford wanneer Micha ontdekt wat zijn stoeipoes heeft gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Redelijk bizar dit: als je naar de originele foto kijkt op tinypic, dan zie je meteen dat het om een ingescande foto gaat. http://oi62.tinypic.com/2v13z39.jpg
  Bovendien is het overduidelijk geen selfie; iemand anders heeft de foto gemaakt én uitgeprint.
  En dan vermoed je meteen dat deze foto ooit is gebruikt in een of andere aangifte tegen een ex-lover (1 van de 94 vaders van haar 86 kinderen).
  Het is in ieder geval niet wat het lijkt, "it's a trap!"
  Maar of het nu een rare poging is van Victoria is om aandacht te krijgen, of - en dat denk ik eerder - een poging van Micha om je uit de tent te lokken. Volgens mij steekt het het 'm hardst als ie genegeerd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, en sterker nog. De foto is geupload vanaf het Nederlandse netwerk. De tinypic url heeft het automatisch op een .nl.tinypic subdomein geplaatst.

   Verwijderen
  2. maar goed, dat mens is knettergek dus alles kan.

   Verwijderen
  3. Dat hoeft niet per se, Ziva, de foto staat gewoon op het hoofddomein. Kan zijn dat de tinpypic website reageert op de locatie/taalinstellingen van de computer waarvan geupload en/of gelinkt wordt, maar dat hoeft niks te zeggen over de geolocatie.
   Maar zowel Micha als Victoria zijn nederlands, dus dat geeft geen uitsluitsel.
   Is dit het eerste contact is tussen "Victoria" en JDTV ? Is het bekend of dit echt Victoria's skype addres is?

   Verwijderen
 4. Kat kan eventueel toegang hebben tot Victoria s Skype en weet ik wat al niet meer.

  oftewel je kan er geen reet mee ...........

  Joh ""de meest verboden zender van Nederland"" waar kennen we dat toch van ........ "breaking"" ............ poeh poeh het is me toch wat.  BeantwoordenVerwijderen
 5. Symboliek van vampirisme, bloed zuigen in de nek. Vampirisme gaat om seksuele energie wel te verstaan. Bij kinderverkrachters gaat het tenslotte ook daarom

  BeantwoordenVerwijderen
 6. JDTV, Joris Demmink TV. Demmink kan met een simpel verzoekje alle rechten opeisen, zijn naam wordt immers gebruikt.

  Leuk gespeelde ruzie met Kat ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tsja, het land van het Al Quaida complot. En het complot van de terroristen, het drugs complot en de complotten van links en rechts georienteerde politiek. 5 Complotten, wat hebben we nog meer in complotland? Oja, Sinterklaas, ook dat is een complot. Een complot van sadistische haatdragende ouders tegen hun kinderen, gesteund door het sadojournaal. 6 Complotten, hmmm. Nou, met dit complot van Micha Kat en zijn vriendin tegen Eric Donk, zitten we al aan 7 complotten in dit land.

  Laten we dit waarheidsonderzoek een op een rijtje zetten.
  Micha Kat beweert complot congressen te bezoeken. Ging dat over de overgang van het Al Quaida complot naar het ISIS complot, ondersteund door AIVD productie Hofstad groep?

  4 Publicisten op de tevreden roker> Theo, Pamela, Gregorius, Micha.
  1 Ervan vermoord, Gregorius kaltgestelt met justitie misdaden zoals bij Aren Zeevat en Francis Capelle. Pamela mogelijk met een cyanide spuit toen iemand tegen haar op botste... neen, op klokkenluider.nl zal men dat niet lezen.

  Complotland.
  Mijn medeleven voor het geval dit werkelijk zo is als beschreven, meneer Donk.
  U doet gevaarlijk werk, mijn allerhoogste respect.
  Waarom u gelooft dat we een complotland zijn, dan lijkt me Sinterklaas toch wel de ernstigste zaak, dus waarom moet Micha dan ineens een Zwarte Piet website beginnen?
  Echt een rommeltje.

  Opgeruimen:
  1. A Quaida complot
  2. Terroristen complotten
  3. Criminele organisatie complotten (ook dat is dekmantel geheime diensten)
  4. Drugs complotten
  5. Het complot van slinks
  6. Het complot van ultra rechts
  7. Het complot van de kapitalisten
  8. Het complot van leugens over goed, heilig en man tegen onschuldige kinderen.

  8 Nu. Die Criminele organisatie complotten had ik nog gevonden toen ik bezig was, dat ook zijn belangrijke complotten waar de complotters willen dat we in geloven, opdat hun werkelijke complotten onzichtbaar blijven. Voor de meerderheid dan.
  Tsja.

  Ik hoop dat het goed afloopt met jullie twee, ik alles wat jullie maken leuk,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eric, ben je er zeker van dat Victoria een relatie heeft met Micha? Victoria lijkt mij nogal labiel en veel van wat zij zegt kun je met een korreltje zout nemen. Die vlekken in haar nek kan natuurlijk van alles zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat kun je het beste aan Micha zelf vragen. Hij heeft het tot nu toe in ieder geval niet ontkent. Mij maakt het verder allemaal niet echt uit. Hoewel het natuurlijk wel behoorlijk ziek is, moeten ze zelf maar weten wat ze met elkaar uitspoken. Ik wil er in ieder geval zo min mogelijk tijd aan besteden. Het enige wat ik wou aantonen is dat Micha Kat rare spelletjes speelt en hiervoor labiele vrouwen misbruikt. Zoals op zijn site te lezen is doet kat er echt alles aan om JDTV te grazen te kunnen nemen. Hij is gewoon ingehuurd om de boel ongeloofwaardig te maken. Vraag hem maar eens wat hij eigenlijk besproken heeft met Fred Teeven tijdens hun geheime gesprek. Dan kunnen de complotliefhebbers voorlopig ook weer vooruit! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er een tijdje uit geweest - uit het wereldje van de alternatieve media - en meen mij toch te herinneren dat jij en Micha Kat toch altijd goed met elkaar door één deur konden. Dan denk ik vooral aan de tijd dat jullie, gewapend met camera, achter corrupte politici, advocaten en rechters aanjoegen. Ook Joris Demmink was als prooi niet veilig voor jullie...
   Het verbaast mij daarom dat jullie nu zo op vijandige voet met elkaar zijn, verwikkeld in een één of andere strijd - maar om wat eigenlijk?

   Victoria verscheen ruim een jaar geleden ineens op het toneel, Micha was daarmee in zee gegaan, en nu bezoekt hij haar blijkbaar nog steeds?

   Die wereld van de alternatieve media begin ik steeds meer te zien als woud vol vraagtekens, i.p.v. een platform waar mijn vragen beantwoord worden. En, eerlijk gezegd ben ik reeds lang geleden de geloofwaardigheid en overtuigingskracht van Micha Kat uit het oog verloren.

   Verwijderen
 10. Tsja...

  Ik ben vanuit Friesland naar o.a Den Haag geweest om voor het huis van Demmink te protesteren, toen waren we nog een team ( vond ik ). Helaas is door de kinderachtige manier van pesterijen over en weer alles verziekt, geloofwaardgheid 0,0 van jullie allebeide ( verdeel en heers ) erg jammer.
  Wat ik me afvraag bij zowel deze site als die van Kat, hoe vaak worden deze sites nog bekeken? Vergelijk dat eens met 2 a 3 jaar terug. Hoef de resultaten niet, kan het wel bedenken ;). Na jah erg jammer want voor mij waren jullie altijd een goed team, http://www.youtube.com/watch?v=Z_Ye7l4yYHY vind ik nog altijd het beste resultaat en vanaf 2:10 werd mij veel duidelijk, helaas dat jullie zover van dit punt zijn afgedwaald erg jammer.
  Najah succes ermee verder, geloof zelf niet meer in de zaak najah dat jullie de zaak aan het rollen krijgen. Kat~JDTV -1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je steun destijds! Het gaat mij niet om de kijkcijfers en ik hoop dat de mensen die destijds op de demo's zijn geweest nog weten waar het over gaat. Ik hoop dat de waarheid uiteindelijk gewoon boven komt. Dat is altijd al het doel van JDTV geweest.

   Je had het over een team, maar Kat was bij geen enkele demonstratie aanwezig. De door hemzelf ontplooide initiatieven, liet hij altijd bewust in de soep lopen. Waarom dingen zo moeten lopen weet ik niet, maar Dhr.Kat is naar mijn mening helaas niet oprecht en al helemaal geen teamplayer.

   Het is zeker jammer dat het zo moet lopen.

   Verwijderen
 11. Ik heb even wat filmpjes zitten bekijken op het youtube-kanaal van Micha Kat, http://www.youtube.com/channel/UCrukfieNSd9MHic2ntMFn_w en nu begin ik toch echt de indruk te krijgen dat hij inderdaad een relatie zou hebben met Victoria. Zo is er een filmpje waarin hij een jong hondje laat zien en duidelijk spreekt van 'ons hondje', terwijl Victoria, die achter de camera zit, constant de slappe lach heeft. Het lijkt al een echt stelletje. Ze duikt overigens in heel veel van zijn filmpjes op.

  Maar Micha woonde toch met zijn gezin in Thailand? En is hij eigenlijk niet getrouwd? Hoe zit dat precies?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry JDTV heeft geen afdeling shownieuws, dat moet je toch echt zelf aan hem gaan vragen.

   Verwijderen
 12. Eric, kun jij het volgende citaat eens toelichten?

  "De website van Micha Kat probeert als laatste redmiddel in de slachtofferrol te duiken door geënsceneerde vijandigheid van een medewerker Eric Donk. Van beiden weten we inmiddels vrij zeker dat ze AIVD-er zijn."

  Dit komt van het blog van Martin Vrijland: http://www.martinvrijland.nl/2014/11/09/nrc-bevestigt-relatie-chipshol-met-geheime-diensten-en-20-miljard-claim/

  Wat moet ik hier van denken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker geënsceneerde vijandigheid van Kat. Het gaat nergens over en is inderdaad een poging om aandacht te genereren. Helaas moet dit over de rug van JDTV. Op een betalingsachterstand van Kat na, is er verder niks aan de hand!

   Wel vreemd dat die Martijn Alberda hier zo over schrijft, zonder het zelf eerst even na te vragen. Dat had hij bijvoorbeeld kunnen doen, toen hij me een hand gaf tijdens de "Demmink" verhoren in Utrecht....gemiste kans weer dus voor deze journalist!

   Verwijderen
 13. Nou aan die lijst met AIVD'ers is sinds kort met aan zekerheid grenzende waarschijnlijk de site herstelderepubliek toe te voegen. Loksite om tegenstanders van Het Koningshuis op te sporen. Laatst kwam de administrator met de al 30 jaar oude desinof dat Jacky Kennedy JFK vermoord heeft. Ja mensen, in de Zapruder film is duidelijk te zien dat haar handen leeg zijn, ook haar lichaamshouding spreekt boekdelen, ook heeft zij geen motief maar zij heeft het gedaan volgens herstelderepubliek en wie iets anders bewijst is dom volgens dezefde site met een paar vaste reageerders.
  Op die site reageert ook iemand met de naam Catharina Dol. He! Was dat niet de zogenaamde ex van Micha Kat waar hij ruzie mee kreeg en na klap van een hooligan in een onderbroek vertrok op een grote fiets?

  BeantwoordenVerwijderen