vrijdag 3 oktober 2014

MICHA KAT OP STRAAT GEZET NA HUISVREDESBREUK IN BEIEREN

BREAKING BREAKING BREAKING !!!!!!! 
Micha Kat

Zojuist kregen wij op het JDTVHQ het bericht binnen dat Micha Kat gisteren met fiets en al "op straat geflikkerd is" nadat hij in Beieren een vrouw in haar woning bleef lastigvallen, intimideren en bedreigen met politie en juridische procedures. Volgens degene die hem uit huis gezet heeft was deze naar eigen zeggen "vreselijk uit zijn bek ruftende huisvredebreukeling" daarbij ook nog eens zeer "onbeschoft en behoorlijk irritant".

Dit is voor ons reden om de noodklok te luiden.


Niet omdat Kat in nood zit, maar omdat hij iedereen waar hij in aanraking mee komt blijkbaar in de ellende terecht komt. Volgens de melder misbruikt Kat alles en iedereen. Het liefst lieve vrouwen die hij mentaal verkracht en vervolgens berooid en met boetes en aangiftes op de deurmat achter laat. Om ze daarna lastig te blijven vallen met financiële kwesties en juridische dreigementen. We zagen soortgelijk gedrag al eerder nadat hij een meisje had gevraagd om een graffiti te plaatsen en haar vervolgens zelf aangaf bij de politie. Uiteraard weigerde hij de boete die hier uit voort kwam te betalen, ondanks het feit dat hij dit vooraf wel toegezegd zou hebben.

In de tekst die ons werd toegestuurd staat o.a. het volgende te lezen:

Ik! 
"Toen ik zag dat dit kale onderkruipseltje alle fatsoensnormen en algemeen geldende regels bleef overschrijden en geen gehoor gaf aan de uitdrukkelijke wens van de bewoonster om het pand en het grondstuk te verlaten, greep ik in. Ook nu weigerde dit arrogant zichzelf profeet noemende stuk snot weg te gaan. 

Op mijn vraag zich te identificeren keek hij nogal uit het veld geslagen en toen ik hem voorstelde, desnoods met gebruik van judo, hem onder burgerarrest te stellen, werden zijn glibberige schuifelstapjes onder dwang van mijn cørpulus frøntalis, steeds groter. Toen tot zijn breintje, waarvan de frontale cortex niet lijkt te functioneren, doordrong dat die Polizei onderweg was, koos die met zijn veelste grote fiets en lekke banden het Beierse kattepad. 

Dit meneertje blijft de inmiddels weer enigszins tot rust gekomen vrouw middels verschillende telefoons, sms-en en emails, op bijzonder kinderachtige wijze lastigvallen."


Bij JDTV zijn we natuurlijk zeer teleurgesteld dit soort berichten te moeten ontvangen. Ergens vinden we het toch ook wel weer jammer, dat we dit niet op beeld hebben kunnen vastleggen,  JDTV heeft Dhr.Kat tenslotte lange tijd gevolgd en in beeld gebracht. Helaas heeft Kat dit bewust onmogelijk gemaakt en er, tot onze grote verbazing, sindsdien alles aan gedaan om JDTV zwart te maken.


Guru feat. Commom

Het complete bericht dat op de besloten Facebook groep Nep Oranjes werd geplaatst, is hieronder terug te lezen. We vragen ons af of hij de laatste tijd expres zo gek doet, om straks in de rechtbank te kunnen claimen dat hij niet goed bij zijn hoofd is. Uit zijn recente acties blijkt namelijk dat hij van tevoren wel degelijk zeer goed heeft nagedacht over de gevolgen en deze welbewust uitvoert. Waarom hij zich zo laf gedraagt en weg probeert te vluchten voor gevechten die hij zelf is aangegaan zullen we hier op het JDTVHQ waarschijnlijjk wel nooit begrijpen. Een ding is zeker, vrienden maakt hij er zeker niet mee!

10 opmerkingen:

 1. Papi lol dakloze flutjood.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Okee, hij zat niet meer in Dublin. Het verhaal klopt.
  http://www.youtube.com/watch?v=5p_Qi1b11EU

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pastiche dacht ik, grappig. Maar wat blijkt gaat Micha het vandaag opeens bevestigen inclusief dat detail over de fiets. Nu wordt het helemaal bizar. Duidelijk verzonnen maar Micha bevestigt het en filmt zichzelf alvast op het kerkhof.

  http://www.klokkenluideronline.is/2014/10/micha-op-het-kerkhof-van-de-mensheid/

  End of KLOL nu kunnen de miljoenen uitgegeven worden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Micha Kat. Compleet doorgedraaid. Wat ik mij telkens afvraag: Kat collecteert opennlijk voor klokkenluiders in zijn algemeenheid. Draagt hij ook gelden af? Ik denk het niet. Dat is strafbaar. Voor de rest is iedere letter voor deze man teveel. Dwangbuis en opsluiten die malafide complotdenker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij noemt zichzelf zelfs de profeet, dusja.. enough said haha.

   Verwijderen
 5. "Draagt hij ook gelden af? Ik denk het niet. Dat is strafbaar."

  Het is natuurlijk niet strafbaar om geen gelden af te staan; dat belooft ie ook nergens. Je mag er inderdaad vanuit gaan dat dit niet gebeurt.

  Ik vraag me af hoe Micha's constructie nu precies inelkaar steekt. Voor zover ik er zicht op heb gaan alle donaties naar de Stichting KLOL, en via die stichting weer naar Micha.
  Ten eerste heeft deze stichtig - bij mijn beste weten - al jaren niet het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders (Pamela Hemelrijk was de 2e bestuurder, maar is al jaren geleden overleden). Er zullen dan ook wel geen wettelijk verplichte jaarverslagen zijn.

  Als het geld via de stichting naar Micha gaat, moeten dat óf zogenaamde onkostenvergoedingen zijn (in dat geval moeten die onkosten verantwoord worden in het jaarverslag), óf Micha moet in loondienst zijn van de stichting, en dan zouden er flink wat belastingafdracht en andere onpleziere financiele verplichtingen moeten zijn, en dat lijkt me ook sterk..

  Misschien is JDTV hier al mee bezig, maar anders zou het de moeite waard van het uitzoeken zijn hoe Micha dit nu precies doet. Ik meen dat er nog steeds beslag ligt op zijn eigen bankrekeningen.. dus hoe dan ook zal het allemaal niet legaal verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die 'Adamas', wie dat ook moge zijn, heeft dat stukje over Kat geschreven, dat is duidelijk. Laat hij vandaag nog zien bij Baggercuda. Gezien de details die Kat verteld lijkt het erop dat het allemaal verzonnen is. Weer leuk gebbetje?

  BeantwoordenVerwijderen