vrijdag 17 oktober 2014

Breuk tussen Wim Dankbaar en Hans Mauritz

Wim Dankbaar over het boek en zijn motieven om het te schrijven.

JDTV was aanwezig op de boekpresentatie van het omstreden boek dat Hans Mauritz en Wim Dankbaar hebben uitgebracht, over de moord op Marianne Vaatstra en de wijze waarop Justitie hier mee om is gegaan. Tijdens deze boekpresentatie dacht Wim nog, dat het een godsgeschenk was dat hij door Hans benaderd was. Dat hij hier inmiddels heel anders over denkt, blijkt wel uit het laatste bericht op zijn website recht is krom. Hierin kondigt hij aan niet langer met dhr.Mauritz samen te willen werken. 

"Helaas moet ik mededelen dat ik besloten heb met Hans Mauritz te breken. Dit heeft weinig met de inhoud van het boek te maken, maar is zuiver gelegen in de omstandigheid dat Hans gaandeweg een onbetrouwbare zakenpartner is gebleken, die vele toezeggingen, beloftes en afspraken niet nakomt. Daarnaast heeft hij me teveel aantoonbare onwaarheden verteld over zakelijke aspecten. Ik heb geen andere keus. Ik zal een aantal voorbeelden geven om mijn beslissing te motiveren."

Lees verder op Rechtiskrom

3 opmerkingen:

 1. Spijtig dit.
  Heer Mauritz begon zich juist als een held te profileren in ons land.

  Uitgeven van boeken waar waarheid gesproken wordt is levensgevaarlijk. Europa is een reductie met slaven, die vermoord worden naar de nukken van Romanisten, die ook wraak zoeken voor hun verloren veldslagen.
  Gecensureerde boeken...

  Bijvoorbeeld het boek van Slobodan Mitric over de moord op Theo van Gogh. Het stond niet eens op de lijst in de boekhandel, alle andere boeken van Slobodan door uitgeverij Wllehalm waren niet beschikbaar.

  Slobodan Mitric, Karate Bob, is geniaal in opzoeken van informatie, maar een complete kluns in het analyseren van die informatie.
  http://www.willehalm.nl/slobodanmitric/confessions/confessionsofadisgruntledspyversion2008.htm
  Betrokkenheid van AIVD bij moord op Theo van Gogh hoogst waarschijnlijk, vanwege internationale propaganda show rond de moord, inhouden van Theo's clumons. Analyserende vaststelling: deze moord niet geinitieerd is door de AIVD.
  AIVD medewerkers wordt gebruikt voor vuile zaken die ze zelf niet begrijpen, "need to know basis" opdrachten, een logisch voorkomend verschijnsel bij betaald personeel van geheime diensten op de planeet vandaag.

  Analyse van informatie vereist een zekere bagage.
  Achtergronden kennen verschaft die bagage. Er waren enige jaren terug boekenlijsten gemaakt van boeken gecensureerd in Nederland, ik zal eens zoeken of ik die kan vinden:
  ...
  Belangrijk artikel; De website waar dit interview gepubliceerd werd neergehaald in 2003, vervolgens hebben velen back-ups van dit boekje:
  http://www.thewatcherfiles.com/articles/blackpope1.html
  De Geuzen worden in dat artikel genoemd als de belangrijkste mannen van de 16de eeuw! Nouja, wel of niet waar is onzinnig, want wat de Geuzen zijn dat begrijpen de meeste historici niet. Wel beschikbaar, de Geuzenliederen zijn geniale schrijfsels, die meer duidelijk maken over onze tijd dan dikke boeken in boekhandels en bibliotheken.

  Voor uitgevers in ieder geval interessant, maar gevaarlijk.
  Zelf lees ik al 10 jaar alleen boeken die men tracht te censureren, want de informatie daar is belangrijk. Uit lopen zoeken op een boek propaganda is of niet, dat is omvattend werk wat investeringen kost. De meeste Nederlandse boeken zijn overigens propaganda, maar niet dit boek van Wim Dankbaar.

  Nou, de derde zoekmachine die ik gebruikte, Google, illustreert uitstekend waar het tuig der sofisten mee bezig is:
  https://www.google.nl/policies/faq/
  Op die pagina is te vinden, significante informatie in Europa heden gecensureerd.

  Er is nog informatie, maar wordt elk jaar meer gecensureerd.
  Nederland is in het geheel niet op de hoogte van de feiten achter Nederland, want kennis is macht. Wie dit censureert: het Vaticaan.

  Hier een tweede exemplaar van deze informatie, die een verzameling is van feiten uit in Nederland gecensureerde literatuur.
  http://abbaswatchman.com/PAGE%2025%20SORCERIES.htm
  Eventueel:
  https://translate.google.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een groepje 'alt news' mensen die op een aantal gebieden ogenscheinlijk tegen een gezamelijke vijand streden (kwesties Vaatstra, Demmink, NWO, corruptie etc) lijken wel tegen elkaar uitgespeeld zijn via infiltranten, controlled opposition of agent provocateurs. Mauritz bv zou er zomaar een van kunnen zijn, of hij is gewoon ordinair uit op geld.
  Aan welke kant staan die mensen werkelijk? Zij ze bezig met de goede zaak, of zijn ze gewoon publiciteits/camerageil? Zijn ze op gegeven moment afgekocht? Zijn ze echt zichzelf, of werken ze in opdracht, of worden ze gechanteerd?

  Hun wereld is een verradelijke slangenkuil waarin niets is wat het lijkt. Het is allemaal Machiavelli politiek, verdeel en heers.

  http://www.zerohedge.com/news/2014-02-24/conspiracy-theory-true-agents-infiltrate-websites-intending-manipulate-deceive-and-d

  https://firstlook.org/theintercept/2014/02/24/jtrig-manipulation/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is bekend @anomiem, maar ik meen toch dat Mauritz een probleem heeft met geld. Dat is tenminste wat Wim Dankbaar beweerd. Het lijkt me hier geen gevalletje infiltratie. Mogelijk is Hans gokverslaafd, of een ander geldprobleem. Misschien wordt ie afgeperst. Maar het kan ook iets anders..., ik weet het dat ik speculeer, maar ik wil alleen aangeven dat er in dit artikel geen aanwijzing is te vinden voor infiltratie van het samenwerkingsverband tussen Hans Mauritz en Wim Dankbaar.

   Bovendien hadden Micha Kat en Eric Donk hetzelfde proleem enige tijd geleden, ruzie over geld. Ik heb dat meestal met bepaalde vriendinnen. Tsja, ik weet het, de hoeren zijn goedkoper, maar dat is dan weer geen liefde natuurlijk. Wat niet echt positief is, want liefdesverdriet is erger dan geld verliezen.
   Tsja, het leven.

   Maar anderzijds, Micha Kat kan dan een kei van een journalist zijn, ik vind JDTVnieuwsbullitin toch wel heel wat leuker. Beter design, minder gehack van de geheime diensten in de demmink tweets. Eric Donk heeft aanmerkelijk meer humor dan Micha Kat, ik meen dat ik hier toch al wel 10 keer vaker in lachen uitbartstte dan op dat overserieuze geschreeuw op KLOL.

   En Terecht. Micha is gewoon veel te serieus. Overigens, bezoekers zijn vaak nog erger dan die website makers met serieus wezen. Ik zelf dus waarschijnlijk ook, okee.
   LoL
   KLoL

   Wim Dankbaar kwam ik eens tegen bij een interview met Greg Szymanksi, de grootste journalist op de planeet. Volgens mij en verschillende anderen dan. Dus als je daar genoemd wordt zoals Wim Dankbaar, tsja, dan ben ik toch wel onder de indruk. Ene Colonel Marvin noemde Dankbaar als autoriteit, een hoge piet in het leger daar dus, in een interview over de terechtstelling van de papist John F Kennedy. Vieze paap! President? Klootzakken! Dus ik had oorspronkelijk niet zo'n hoge pet op van Wim Dankbaar, want de moordenaar van John F Kennedy mag wat mij betreft geheim blijven, tenzij het is om hem te overladen met goud. En elke Amerikaan die ik tegenkom aanbid JFK alsof het Franciscus van Assisi is, MAW, Amerikanen dankzij JFK nu helemaal paaps!
   En maar bombarderen voor de paus, net als Dutchbat.

   Oke, zal me mond houden over de waarheid over de politiek verder. Jaap de Hoop Scheffer, Frans Timmermans, nu zelfs een Jezuiet als premier. Zou Marc Rutte de eerste Jezuiet zijn die hier Premier is? Tis wel erg goed te merken aan de politieke beslissingen en acherbakse moorden in ieder geval. Els Borst, MH17, Marc Rutte SJ, politie die zich niet meer schaamt voor openlijk roven.

   Zou Timmermans Dominicaan zijn?
   Geen idee.
   Okee, speculeer ik, maar we behoren dat te weten!
   LEVE DE GEUZEN

   Verwijderen