vrijdag 25 juli 2014

Werd vlucht MH17 uitgevoerd met het toestel dat verdween op vlucht MH370?

Op internet is een nieuw complot opgedoken, dit naar aanleiding van een foto van het vliegtuig die kort voor vertrek is gemaakt door een van de passagiers. Op de foto zijn op de deur van het neuswiel 2 letters te zien die verwijzen naar de laatste letters van de registratie van het vliegtuig. Volgens diverse websites zou deze foto het bewijs zijn dat het vliegtuig eigenlijk het toestel is, dat verdween tijdens de ramp met MH370. De registratie van het toestel dat vlucht MH370 uitvoerde was de registratie 9M-MRC, van het toestel dat vlucht MH17 uitvoerde was de registratie 9M-MRD.

Op de foto lijkt het er op dat de letters RC op de neuswieldeur staan, dit is echter niet zo. Als je goed naar de letter C kijkt, zie je dat deze letter een rechte rug heeft, zoals een D ook heeft. Onze verklaring hiervoor is dat de verf van de D op deze deur gedeeltelijk weggesleten is. Op de rampplek is een neuswieldeur aangetroffen met de letters RD er op, waarschijnlijk is dit de neuswieldeur die op de foto niet te zien is. Hopelijk zal ook de andere neuswieldeur geborgen worden, zodat alle twijfel hier over uitgesloten kan worden.

Neuswieldeur van vlucht MH17 op de crashsite.

Ook op andere rompdelen is de registratie 9M-MRD te zien.

17 opmerkingen:

 1. Een andere verklaring is dat in werkelijkheid de verf niet afgesleten is van het neuswiel, maar dat dit alleen maar zo lijkt op deze foto als gevolg is van lichtreflectie. Zeker weten doe je dat niet, omdat het hier om een zeer zwaar gecomprimeerde JPEG gaat, gemaakt met een telefooncamera. Op de hele onderkant van het vliegtuig barst het van de artefacts en alles lijkt erop dat de brightness levels van de donkere delen flink omhoog zijn geschroefd.

  Ik zou met 95% zekerheid mijn geld zetten op deze verklaring.
  Hoe dan ook: mensen die zo zielig zijn op deze manier 'gaten te schieten' in een theorie illustreren hun onvermogen om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nog vergeten: de foto is natuurlijk ook nog door een raam geschoten; een groot deel van de artefacts zijn waarschijnlijk raamreflecties.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oplossing is weer simpel: kopieer de foto van het neuswiel

  http://niburu.co/images/2014/juli/ma4.jpg

  En plak het in PhotoShop en vergroot de foto 200 %
  En wat zie je de code RC is met Photoshop dichtgemaakt tot RO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een andere foto, en een ander vliegtuig, waarschijnlijk de 9M-MRO:
   http://www.planespotters.net/Aviation_Photos/search.php?tag=9m-mro

   Verwijderen
  2. Zoals je ziet staat er op de rechterwieldeur een rode streep achter de letters. Op de foto hierboven zie je die niet. Het is dus de linker neuswieldeur. Ik hoop dat er nog een foto van de rechterdeur gaat opduiken, echt heel belangrijk is het echter niet. Ik heb meer interesse in de serienummers van de raket die MH17 uit de lucht heeft gehaald.

   Verwijderen
 4. Binnenkant vs buitenkant neuswieldeur. Kannibalisme van een noodlijdende maatschappij. Mag niet, maar hey, this is Asia. Kortom, de binnenkant van de neuswieldeur die je van dit toestel laat zien geeft een rC, zeker geen rD.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziva ouwe stoker. Zelfs bij de beste maatschappijen worden wel eens toestellen gekannibaliseerd, of onderdelen (tijdelijk) overgezet. Is op zich niks mis mee, want alles is netjes geregistreerd en terug te vinden. Frauderen kan altijd natuurlijk, maar dan moet je meteen de hele geschiedenis van het vliegtuig en het onderdeel aanpakken. ook bij de toeleveranciers enz. Niets is onmogelijk, maar daar moet je toch echt wel flink je best voor gaan doen om zoiets voor elkaar te krijgen. Elk onderdeeltje heeft zijn eigen serienummers. Ik vind de reactie van Barend of de slijtagetheorie aannemelijker, dan dat het toestel echt met een neuswieldeur van de RC heeft gevlogen. Het toestel was namelijk net uit onderhoud. Ik weet niet of MH370 toen al gecrasht was, maar die letters staan op die deur zodat je op de grond direct ziet met welk toestel je te maken hebt. Je zet er dus nooit 2 toestellen neer met dezelfde lettercombinaties, want dat kan echt hele vervelende fouten opleveren.

  Wat vlucht MH370 betreft. Er is een bedrijf dat vanuit de ruimte zoekt naar mineralen en metalen in de zeebodem. Zij claimen al lange tijd dat zij een massa op de zeebodem ontdekt hebben, die een gelijkwaardige samenstelling heeft als een 777. Helaas is dit nog altijd niet serieus genomen, of heb ik nog niet gehoord dat het echt is uitgezocht. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2615901/Has-MH370-Australian-company-detects-wreckage-commercial-airliner-Bay-Bengal-thousands-miles-current-search-area.html Niet veel later is er op de Malediven een mysterieuze fire bottle gevonden, die wellicht als vracht aan boord van MH370 is geweest. Ook hier heb ik verder niks meer over gehoord. http://www.maldivesfinest.com/mh370-evidence

  Een tijdje geleden vroeg ik Pieter van Vollenhoven, waarom er in het ongevalsrapport van de crash met het Turkish vliegtuig op schiphol, niet echt was ingegaan op de overlevingsaspecten van de crash en de redenen waarom het toestel in meerdere stukken was gebroken. Dit deed ik omdat er volgens Boeing klokkenluider gefraudeerd is bij de productie van bepaalde vliegtuigonderdelen. Omdat ik op dat moment druk bezig was met deze zaak, viel het mij meteen op, toen er kort na mijn ontmoeting met van Vollenhoven, opeens een schikking werd gemaakt met de luchtvaartautoriteiten over afwijkende onderdelen. Tot mijn grote verbazing ging het hierbij echter om onderdelen van de 777. http://youtu.be/qjGUoARrG4U Zelf denk ik dat MH370 een rapid decompression of een cockpitbrand heeft gehad. Als de metingen van dat bedrijf correct zijn, lijkt het er op dat de romp nog vrijwel intact is. Ook hier heb ik zo mijn gedachtes over. Maar ik ben natuurlijk geen echte vliegtuigbouwkundige, dus het blijft een beetje speculeren.

  Genoeg materiaal voor een paar echt goede complotverhalen dus, helaas wordt dit alles dan weer niet opgepikt in de complotterscene.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onzin.. dit is duidelijk een 'D' anders was er op het platform al genoeg heisa ontstaan stelletje nietsnutten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk is het een 'D'. Ik vind het alleen altijd erg grappig om te zien hoe de meest domme plotters denken dat ze de in hun ogen meest complexe complotten kunnen ontrafelen en werkelijk denken dat 'if so' dit soort amateuristische fouten worden gemaakt door de 'zio-agents'.

   Verwijderen
 7. Complotters geloven in het Al Quaida complot, het complot door Lee Harvey Oswald en hebben het complot opgezet dat we naar de maan zouden zijn gegaan, wat niet zo is. Meer complotten in het onderwijs en de media publicaties worden gemaakt door complotters. In Nederland kennen we het complot tegen kinderen, waarbij men verteld van Sinterklaas, dat zo iets zou bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, er worden duizenden complotten gesmeed. Natuurlijk kan men vermoeden dat er een complot is geweest om de MH17 neer te halen, maar men dient zo iets eerst te bewijzen. Vermoedens van een complot in die richting zijn redelijk.

  Mensen die hun gezonde verstand gebruiken zijn normale mensen, maar mensen die complotten tegen de samenleving ondersteunen door redelijke mensen uit te schelden voor wat dan ook, zoals aluhoedje, nietsnut of complotdenker, zijn misdadige vijanden van eerlijkheid en gezondheid, men kan dus zeggen, mensen die ziekte pogen te promoten.

  Ik weet verder niet wat de agenda is van JDTV, maar als de publicaties vanuit eerlijke motieven zonder geheime agenda's worden opgezet, dan zou men normale mensen die hun hersenen gebruiken geen complotters noemen. Complotters zijn achterkamertjespolitiek, geheime agenda's, liegende politci, misbruik van sleutelposities enzomeer. Complotten tegen de bevolking zijn historisch een bekend gegeven. In Duitsland was het merendeel van het publiek zich pas in 1942 bewust van een ani-nationalistisch complot door de Nazi's, vanwege de beslissingen rond de slag om Stalingrad. De ruime meerderheid van de mensen gelooft de leugens van de complotters, anders is het geen effectief complot. Als niemand het complot gelooft, dan stopt men zo'n complot, maar als de daders niet kaltgesteld worden, dan smeden dezen een nieuw complot. Totdat het geloofd wordt, de vergelijking met Sinterklaas is het handigste.

  Vooralsnog lijkt mij de MH17 gebeurtenis een opzettelijke agitatie, om Rusland in een kwaad daglicht te zetten, terwijl er ook gevaarlijke dissidenten als HIV scepticus Professor Joep Lange, Justitie Senator Professor Willem Witteveen en mogelijk anderen opgeruimd zijn. Men kan hier een vergelijking maken met de vliegtuig crash enige jaren geleden in Polen, waar de Poolse regering en top bestuurders werden vermoord, nadat Polen het enige land in Europa was dat weigerde alle kinderen te vaccineren. Vaccinaties en HIV zijn beiden bekende complotten die bezig zijn in de medische sector, dus vanuit het motief kan men zoeken naar de daders die gewin hebben bij een dergelijke moord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou nou erg hoor. Ik noem mezelf soms ook een complotdenker, want dat ben ik af en te gewoon ook en op zich is daar niks mis mee denk ik. Zelfs op de peuterspeelzaal worden al complotten gesmeed door de peuters, dat ze bestaan valt dus niet te ontkennen.

   Ik geloof ook meteen dat er mensen zijn die bereid zijn een heel toestel uit de lucht te halen, om een persoon te pakken te krijgen. Het verhaal van het Poolse toestel deed me erg aan het complotverhaal over de crash van de Amerikaanse senator Wellstone denken. Hierbij zou een vals glijpad zijn opgezet, waardoor de vliegers gewoon de indruk hadden een normale landing te maken. http://youtu.be/K-bmmpoDndw

   Misschien was die man ook wel gewoon veel te eigenwijs!
   http://youtu.be/BF2CLRZLK2E

   Wat MH17 betreft denk ik dat iemand per ongeluk de trekker heeft overgehaald, nadat hij een dreiging op zich af zag komen. De russen suggereren met hun vragen over de aanwezigheid van de Amerikaanse satelliet ook, dat er wellicht sprake is van een complot. Het is allemaal erg James Bond enz. Maar de verstoringen van het transponderverkeer boven het Duitse luchtruim, zijn op zijn zachts gezegd verontrustend te noemen. Als dit waar is, zou de schutter op die manier geholpen kunnen zijn om tot zijn beslissing te komen. Een ding is zeker, direct na de crash zijn er genoeg complotten en complotgedachtes ontstaan om je hel erg lang mee bezig te kunnen houden. Mij lijkt het beter als we aan de hand van de beschikbare gegevens, gaan bekijken wat er nu echt aan de hand is. Er zijn verhalen dat het grondgebied van de separatisten zo klein is, dat ze amper de tijd gehad zouden hebben om op een doelwit op die hoogte en snelheid te kunnen schieten. Wat dat betreft mogen die Amerikanen dat bewijs van ze nu wel openbaar maken, zodat hier ook eens duidelijkheid over komt.

   Verwijderen
 8. @JDTV: ik heb even naar jouw laatste comment gelinkt vanuit mijn MH17 post. Vind het wel een mooie aanvulling.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://api.ning.com/files/ea4x8ggFHeKGmBQAdHlKx9mpbSiLD7qTmhXtgkPc65-wxMVgdy*2yjac-EtKXANl2IvvN*byW2PIIFiLT8s0eDTEhTm2Hs8l/mh17starboardcrashsceneconclusion.jpg

  Zo te zien hebben ze de ruiten eventjes vernielt.

  http://acloserlookonsyria.shoutwiki.com/wiki/List_of_MH17_airframe_parts

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Illuminatie en de CIA....Werelds grootste bedreiging voor de mensheid!..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dit is mijn verhaal van de verdwijning van mh370 tot aan IS

  begin 2014 verdwijnt de boeing mh370. het vliegtuig is spoorloos verdwenen. tot dat er echt aparte foto,s en video,s verschijnen op facebook. op nieuws sites wat we niet weten is dat Amerika het vliegtuig in handen had. dan gaan we door me de mh17. de nieuws feiten gaan er vanuit dat de mh17 is neergeschoten fout het was mh370 om voorgoed met het vliegtuig aftereken. want waarom is de mh370 zo genaamd verdwenen en nog geen 3 weken later de nuclear top in den haag was. wat is tijdens die top besproken en waarom stonden Obama en rutte met zoon grijs op hun smoel handjes te schudden vast en zeker al wat besproken om de mh17 en uiteindelijk rusland op de flicker te geven. want de oorlog tussen rusland en oekraine is begonnen op 23 februarie. kom denkt Obama we geven oekraine even een sterk wapen om rusland te verslaan in de oorlog. nee dat niet Obama heeft met de oekraines regering afgesproken van als de mh370 boven de krim vliegt dan gaan jullie vuren opdat vliegtuig om vervolgens die tank richting rusland te rijden. want Obama denkt zo het grote rusland vs het kleine oekraine en dan krijg je het verhaal pak iemand anders van je eigen land oppervlakte. dus conclusie was de nuclear top in den haag was eigenlijk een stop het pesten campagne waar wel doden bij moeten vallen. maar waar zijn alle mensen van de mh370 dan gebleven simpel die zijn in plaats van Osama bin laden gewoon over boord heen gegooid. het was geen bin laden die over boord was heen gegooid nee het waren de 239 passagiers van de mh 370 werden gedumpt. en vervolgens wordt het te heet onder de voeten en ga je het vliegtuig zelf neerhalen. net zoals 9/11 kom je gaat even je eigen vliegtuigen in 2 torens boren. dan de is de grenzen met rusland worden bewapend door Amerikanen ja dat klopt maar er is nog wat aan de hand het is gewoon zo Amerika bewaakt die grenzen om vervolgens is te helpen rusland in te nemen mijn conclusie is er wordt een spel gespeeld tegen rusland,syrie,noord-korea en china omdat die landen volgens Amerika de vijhand is terwijl die landen het allemaal goed bedoelen en uit eindelijk Amerika willen uitschakelen Obama spel moet zo snel mogelijk stoppen voor dat de zoon van bush aan de macht komt net zo gast die weer familie geheimen heeft

  BeantwoordenVerwijderen