zondag 29 juni 2014

Arrestatie Veteranendag 2014 voor dragen Papoea vlag

Een reportage van PapuaTV

Tijdens veteranendag 2014 in Den Haag is Iskandar Bwefar gearresteerd voor het dragen van de Papoea vlag. Het was dit jaar voor het eerst niet toegestaan voor de Nederlands Nieuw Guinea veteranen, om deze vlag bij zich te dragen tijdens het defile . Volgens de communicatie vooraf was dit echter wel toegestaan voor bezoekers en omstanders.


8 opmerkingen:

 1. Primaat van de Politiek!!!!!
  Veteranendag wordt steeds vreemder. Om maar genoeg mensen in het defilé te krijgen worden tientallen niet-veteranen op kosten van de staat uitgenodigd.
  Naar nu blijkt was 61 % GEEN veteraan, maar het stond zo leuk voor de Koning.

  Kijkt u maar eens naar deze site:

  http://roermond.gezien.nl/nieuws/fotoreportage-limburgse-veteranendag-roermond.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. VOOR ISKANDAR STA IK IN DE HOUDING !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de haagse pliesie flikkert eerlijke burgers heel snel in hun kerkers. befehl ist befehl-mentaliteit... goed gedaan iskandar.

  https://www.youtube.com/watch?v=OjQqYFNK50M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die vent sprong over een dranghek tijdens het defilé en liep met de vlag zwaaiend en kreten uitstotend richting de koning.
  De schijtmedia rukt het mooi uit z'n verband!
  Mirgenstervlaggen zat op veteranendag en niemand is een duimbreed in de weggelegd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb ik nog niet eerder gehoord en werpt natuurlijk een ander licht op de zaak. met al die camera's die daar aanwezig waren zijn daar natuurlijk beelden van gemaakt. Heb jij deze al ergens terug gezien zodat we allemaal kunnen zien wat er nu echt heeft plaatsgevonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als interviewer van Iskander heb ik deze vraag aan hem gesteld, zoals je in het filmpje kan zien, hij geeft aan gewoon achter het hek te staan. Helaas waren wij met TV Papua net van die locatie weggegaan, maar omstanders die wij daar eerder hebben gesproken gaven later ook aan dat hij niet over het hek geklommen is. Enfin mocht dit wel het geval zijn moeten daar zeker foto's en filmpjes van zijn gemaakt? Die heb ik nog niet gevonden online iig, wel veel foto's waarop te zien is dat hij tussen de mensen die achter het hek stonden (dezelfde mensen met wie ik eerder stond) word gearresteerd.

  Verder heeft de politie actief de vlaggendragers geweerd rondom de eretribune, alhoewel 1 persoon op die tribune een kleine MorgenSter vlag heeft meegenomen alsnog. Verder zijn vele mensen bij voorbaat staande gehouden om te vragen wat de bedoeling was, ook op momenten dat de vlag niet aanwezig was, zonder geldige reden.

  Ook op het Malieveld was er enige tijd sprake die dag dat de Morgenster niet gedragen mocht worden op het malieveld, zelf de NederlandsNieuwGuinea veteranen is gesommeerd de vlag te verwijderen voor de stand. Nadat zij dit geweigerd hebben, tweede kamerlid Grace Tanamal erbij betrokken raakte en met vele Vlaggendragers op het malieveld (die zich geheel waardig en respectvol gedroegen) is er afgezien van dat verbod.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De jongen lag op de grond met op zijn lijf twee agenten en een proppende agente: achter het hek. Of zijn ze er met zijn vieren eerst overheen geklommen en toen gaan stoeien?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ex-toeristen dag.
  Lieden die bij luchtmacht, marine of landmacht werken zijn namelijk niet bezig dit land te verdedigen, maar zijn in het buitenland orders aan het volgen omtrent politieke situaties die ze niet begrijpen.

  Als ex-toeristendag te schokkend is, ex-bataafse cavalerie dag is ook een Nederlandse manier om de bezigheden van Rome's militia uit te drukken.

  Voorbeeld van werkelijke militaire zaken: Adolf Hitler was Rooms Katholiek, net als Generaal Franco, Benito Mussolini en Jaap de Hoop Scheffer.

  BeantwoordenVerwijderen