woensdag 21 mei 2014

De klusjesman spreekt


In de nasleep van de Deventer moordzaak beweerde Maurice de Hond dat niet de veroordeelde man de dader was, maar de ‘klusjesman’. De rechter maande De Hond om te stoppen met het uiten van beschuldigingen. Zijn vrijheid van meningsuiting (artikel 7 Grondwet) moest het afleggen tegen het recht op privacy van de klusjesman (artikel 10 Grondwet). In de derde aflevering van de serie ‘Mijn recht, jouw recht’ van filmmaker Frans Bromet vertellen Maurice de Hond en de 'klusjesman' hun verhaal. Welke grondrechten botsen in de nasleep van De Deventer moordzaak? En wat mag Maurice de Hond niet meer zeggen? ‘Mijn recht, jouw recht’ is gemaakt in opdracht van de raad voor rechtspraak.

4 opmerkingen:

 1. off topic

  http://waterfruit.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maurice is een held.
  En hij heeft gelijk, de inquisitie rond Auswitsch is dezelfde als die in Nederland. Althans, de daders zijn van dezelfde compagnie.

  Afgelopen week vond ik deze plaat, twitterde die ook:
  https://pbs.twimg.com/media/Bo6IgvHCEAACqEz.jpg
  Daar is te zien, dat behalve Joden en Zigeuners, er ook mensen in Auswitsch vermoord werden die Bijbelkennis hebben. Omdat JDTV en de meeste bezoekers niet weten wie de daders zijn achter deze Hellige roomse Inquistie. Tenslotte, het woord "Nazi" komt van de naam "Ignatius". Jehova's Getuigen werden er niet zozeer vermoord, maar iedereen met enige Bijbelkennis. Jerhova's getuigen hebben meer Bijbelkennis dan de gemiddelde burger, dus begrijpen dat de paus de antichrist is. Alle mensen met kennis van de Torah en de Profeten werden vervolgd.

  Zwaar gemis, dat JDTV noch Klokkenluideronline zo weinig aandacht besteedden aan de resultaten van de Deetman Commissie enige jaren terug. Het arresteren van verkrachtende pedofiele priesters was geen "afschuiven van Demmink onthullingen", maar het pakken van de draak bij de strot.

  Betreft de relatie tussen de onterechte arrestatie van Baybasin, Koerden zijn net als Serven door Jezuieten op de dodenlijst geplaatst en de vervalsingen in de telefoontap vertalingen, het vertalen opzettelijk om een andere dan werkelijke betekenis te veronderstellen, de Katholieken doen dat ook met Bijbels. Dit laatste werd ontdekt door Desiderius Erasmus van Rotterdam. Bewijs er voor is Mozes met hoorntjes door Michelangelo, dat Mozes hoorntjes had is een kwestie van vertalen. Dus de vertalingen van de tapverslagen bevatten de figuurlijke vingerafdruk van bepaalde Katholieke intellectuelen. En dat zijn er niet al te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 5 juni 2014:
  Een getuige-deskundige trekt een belastende verklaring in die in 2000 bijdroeg aan de veroordeling van Ernest Louwes in de Deventer moordzaak.

  http://www.nu.nl/binnenland/3794317/getuigenis-in-deventer-moordzaak-ingetrokken.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vraagje: waarom heeft M. de J. / Vlug dan nooit De Hond aangeklaagd voor smaad en laster? Dat doe je normaal toch in zo'n situatie, ant Vlug zegt; wat doe je hiertegen niets

  BeantwoordenVerwijderen