zaterdag 19 april 2014

SOJA - Revolution CryFor so long InI feel
As if I'm not a part of this world.
For all of it's representatives
Are so secretive.
So far, there's very little love,
And an abundance of hatred.
Now is this the legacy
I leave for my children?

When they think that it's
Peace and safety,
That's when you know
It's a sudden destruction.
Living in Rome there is no security
One God, One Aim, (move forward)
One Destiny.

Revolution Cry
No, Jah will never forsake I

Freedom isn't freedom if you force it
And peace achieved through war
Is no peace. Equality don't mean nothing
If you fake it, and we already know
More than they believe.

How many of us feel superior
To others in some part of our lives
See, man has always strived
To be the better, and from his brothers
His true feelings hide.

3 opmerkingen:

 1. Als de familie Poot haar grond bij Schiphol voor twee miljard van de hand kan doen, volgens sommigen na "geheime afspraken met Rutte", dan ook omdat de "Poot-groep" ingezet kan worden voor iets groots dat ook de "bazen" van Rutte willen ;;

  De GoldMorgs, de wallstreetse financiele elitefamilies, zijn met weer een soort staatsgreep in Nederland en de EU bezig. De GoldMorgs bezitten de commerciele tv-zenders en de kranten en hebben bij de publieke omroepen heimelijke trouwe volgelingen aan de macht. Wat de meeste mensen weten en wie zij kennen en kiezen, dat bepalen dus de GoldMorgs. Daarom gaan de politici op de knieen voor hen en bedienen hen op allerlei denkbare manieren. Ook “Henk en Ingrid” krijgen dus van de media, de kabinetsleden en de parlementsleden gezamelijk “een dolk in de rug”. In de praktijk geven zij het mandaat aan Dilders om straks onaantastbaar vanuit het EU-parlement het gifgas van etnic cleansing te verspreiden. Ruwanda heeft laten zien hoe snel dat kan werken. Hitler, Stalin, Joegoslavie en Irak hebben laten zien hoe verwoestend etnic cleansing is voor het hele land. Zie 3wPUNKTgoldmorgsPOINTcom/AD

  Dilders heeft laten zien dat hij openlijk etnic cleansing promoot een maandje voor de kandidaatstelling voor de EU-verkiezingen. De kabinetsleden en parlementsleden hadden een maandje de tijd door justitie die Dilders en consorten voor de Rechtbank, het Gerechtshof en de Hoge Raad te laten brengen en uit te laten sluiten van de EU-verkiezingen. Onze aangifte daartoe is drie weken lang heimelijk door de politie gesaboteerd (in opdracht van geheime instructies?). Dilders en konsorten kunnen en zullen dat opvatten als een overweldigend mandaat door alle kabinetsleden, parlementsleden, justitie, rechtspraak en hun kiezers gezamelijk, een mandaat om vrijwel onaantastbaar vanuit het EU-parlement het gifgas van etnic cleansing te versprijden over heel de EU. Hoe wij bij onze bezwaren bij de bekendmaking door het centraal stembureau op maandag 14 April na 16.00 zijn mishandeld? Er werd beweerd dat de zitting via internet werd uitgezonden. Geen krant of omroep die een seconde of letter over ons berichtte. Absolute GoldMorgs censuur.

  Stelt U eens voor dat Roemenie met tien miljoen Roma doet van “minder, Minder, MINDER” Italie, Frankrijk en Spanje hebben een kleine dertig miljoen herkenbare (illiegale) immigranten, en door de GoldMorgs banken- en eurokrisis verschrikkelijke werkloosheid en armoede. Stel eens voor dat door Dilders “minder, Minder, MINDER” etnic cleansing, deze veertig miljoen op de vlucht slaan, naar Oostenrijk, Zwitserland, vooral Duitsland EN Nederland. Dat wordt totale ontwrichting en DAT is de bedoeling van de talmudische wallstreetse financiele elitefamilies GoldMorgs, die bezig zijn om Europa voor de derde keer te vernietigen, met hun banken- en eurokrisis en hun Dilders etnic cleansing. Beweerd wordt dat Dilders een miljoen kreeg uit New York.

  Dilders gaat zeven tot tien zetels in het EU-parlement krijgen en dit jaar 2014 nog rond de veertig op het Binnenhof. Hoezo? Negen Mei gaat een boek bekend gemaakt worden waarin staat dat Irakese azielzoekers etc. verschrikkelijke dingen gedaan hebben, etc. Het kwade is opgepot en wordt nu misbruikt om nog veel groter kwaad aan te richten; Dilders helpen. Waarom negen Mei dit jaar en niet een maand eerder of later maar precies twee weken voor de EU-verkiezingen? Om Dilders zoals altijd te helpen en groter te maken gaan de (GoldMorgse) kranten en omroepen dat groot bekend maken en van Dilders reakties “zie je wel” etc. een tsunami maken. De ware politici die met ware kritiek komen zullen zoals altijd absoluut gecensureerd worden. Ook wordt de positie van Opstelten, Rutte en Teeven onhoudbaar door de bekendmakingen in het boek en de tsunami die de kranten en omroepen er van maken en komen er dit jaar al nieuwe verkiezingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Afronding vorige reaktie ;;
  Opstelten, Rutte en Teeven berusten dat ze door de komende chaos kunnen vertrekken en de grote waarheden zo begraven worden. Ooit Dilders horen klagen over de bescherming van de steenrijke leveranciers aan Saddam? of over de bescherming van JD? of over de Dolkestein-richtlijn die mogelijk maakte dat Polen hier legaal voor drie euro werken en er mede daardoor een half miljoen werklozen zijn, waaronder de vele duizenden vervelio's waar Dilders nu opstokend van profiteert. Zie; leermeester gifgas Dolkestein zaait en leerling gifgas Dilders oogst.
  Opstelten kan van een pensioen genieten, Teeven kan iets prettigers gaan doen en Rutte kan elders tienmaal zoveel betaald krijgen. Overigens kunnen ze ook terugkeren in een parlament. De vertrekken van Balkenende, Bos en Zalm zijn ook beloond met een meervoudig inkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen