dinsdag 8 april 2014

Peter R. de Vries over zijn onderzoek naar Joris DemminkGisterenavond waren Peter R. De Vries en Oud Chauffeur van Demmink, Hans Bakker, te gast bij Pauw en Witteman. Uiteraard konden we het niet laten om ook een kijkje te gaan nemen om eens door te vragen over de brief van Henk Krol die de chauffeur gekopieerd heeft en het diepgravende onderzoek van Peter R. de Vries. Aangezien de redactie van P&W nog een beetje huiverig is voor JDTV. Hebben we ons zoals altijd weer netjes gedragen en niet iedereen direct belaagd met kritische vragen.

...Zo hoort dat blijkbaar bij de publieke omroep!

5 opmerkingen:

 1. Zeer duidelijk dat P&W, De Vries en Bakker het Nederlandse volk aan het belazeren zijn in de Demmink zaak.. Heel goed in beeld gebracht door JDTV.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bakker zou nog over dat spreekverbod van justitie gevraagd moeten worden, wat hij zelf genoemd heeft in telefoongesprek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. redelijk filmpje

  betreft het gesprek met de die lange van het programma zat het wel goed betreft de in en outs te bespreken met jdtv.

  De houding van Bakker is niet zo vreemd dat hij niet met andere media wil praten na alle verhalen die van demmink zijn gemaakt en dus niet kloppen met zijn beleving, en dus vervolgens afkeer krijgt wat hij vervolgens ook aangaf.

  En dat de Vries zo reageert lijkt me niet zo gek, als ik me inleef in zijn gedachtegoed, en daar kan het zo zijn dat hij door honderden personen is aangevallen met de nodige dreigmails. En dus opgegeven moment ook denkt ..... ze branden me toch wel af .......en de zoveelste vraagstellingf van internet media die op hetzelfde uitkomt.


  weltrusten daar werk ik niet meer aan mee .............

  Betreft het belazeren weet je dat pas als er inderdaad is bewezen is dat Demmink schuldig is, en er wereklijke zware getuigen op tafel komen en niet dit slappe zooitje tot heden.

  Dat de beveiliging en de redactie terughoudend is ..is ook niet zo vreemd aangezien het hun gast is en hun dus verantwoordelijk zijn voor de man en dus zorg dragen voor zijn bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Peter R de Vries maakt wel een ontzettend corrupte indruk in deze film.

  Iedere journalist geeft normaal antwoord, maar Peter heeft nogal wat te verzwijgen. Als de indruk die deze film wekt de waarheid dekt, dan moeten we er van uit gaan dat Joran van der Sloot onschuldig is, zoals het gesprek in de auto geen bekentenis is, maar als bekentenis wordt genoemd door Peter R de Vries.

  Nou, als Hilversum gaat publiceren over de leugens van Peter R de Vries, de slachtoffers die hij maakt met geheime afspraken, dan wordt het nog spannend op de TV. En dat willen we natuurlijk voorkomen. Beter mensen stoppen TV kijken en zoeken wat betere informatie op internet, zolang als dat nog mogelijk is.
  https://www.youtube.com/watch?v=JmNyRMUYCNo

  BeantwoordenVerwijderen