dinsdag 11 maart 2014

Beelden dodelijke schietpartij in Opsporing Verzocht

Maastricht - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan het schietincident op de Oeverwal in Maastricht. Op zondagavond 1 december raakte een 28-jarige man uit Meerssen zwaargewond bij dit schietincident. De volgende ochtend overleed hij in het ziekenhuis.

In Opsporing Verzocht wordt een reconstructie van het schietincident getoond. Daarnaast zijn er beelden van bewakingscamera's te zien met daarop de verdachte en het slachtoffer. Er is onder andere te zien hoe de verdachte een schot afvuurt richting het slachtoffer en hij door de kogel wordt geraakt. De politie is op zoek naar deze verdachte en stelt in de uitzending verschillende vragen aan de kijker. Ook wordt er informatie over de zaak gegeven die nog niet eerder naar buiten is gebracht.

Tips over het schietincident kunnen tijdens de uitzending worden doorgegeven via speciale telefoonnummers die voor deze zaak worden geopend. Ook is te politie te bereiken via 0900-8844 of anoniem via Stichting M, 0800-7000.

Opsporing Verzocht begint dinsdag 11 maart om 21.30 uur op Nederland 1. De uitzending wordt woensdag herhaald om 11.35 uur op Nederland 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten