maandag 27 januari 2014

Zeg NEE tegen gemeente wiet!

De nederlandse gemeentes willen verandering. Ze willen de overlast van kleinschalige kwekers beperken door zelf wiet te gaan telen en verkopen aan koffieshops. Hiervoor wordt door verschillende gemeentes stichting ''Over uw Rug'' opgezet.

De gemeentes die aangesloten zijn bij deze stichting kunnen dan gezamenlijk in grote kassen genoeg wiet kweken voor de coffeeshops binnen de aangesloten gemeentes... Stichting ''Over Uw Rug'' coördineert dit project en adviseert om uitkeringsgerechtigde als participanten in te zetten in deze mega kwekerijen. De gemeentes en Stichting ''Over Uw Rug'' doen dit in navolging van de Drugs nota van Groenlinks. Stichting ''Over Uw Rug'' heeft voor dit project toestemming en medewerking van het corps de Nationale politie en de brandweer.. De wiet die door de stichting over uw rug gekweekt wordt, wordt onder streng toezicht van Corps de Nationale politie verdeelt aan de coffeeshops.

Stichting ''Over Uw Rug'' verklaard dat de kwekerij en de wiet op kwaliteit wordt gecontroleerd door Stichting ''Zal me een worst wezen'' Deze Stichting controleert al 20 jaar griep vaccinaties voor het Rijk. ''Wij zijn zeer blij met deze opdracht en zullen deze met gedegen motivatie uitvoeren.'', aldus stichting ''Zal me worst zijn''. 

                                       
Fabeltjeskrant vroeg een aantal Coffeeshops en Stichting ''De belanghebbende'' welke zich inzet voor legalisatie en reguleren van cannabis, om te reageren.
 
Stichting ''De belanghebbende'' reageert bezorgt, wij zetten een kanttekening bij gemeente-wiet en wij zijn in gesprek met verschillende partijen en we doen ons best om dit toch nog in de juiste banen te leiden''. Coffeeshop ''Hoezodan'' vraagt zich af of Stichting ''Over Uw Rug'' dan wel de juiste soorten wiet kweekt voor zijn zaak, verder lijkt het een goed plan. Aldus Coffeeshop ''Hoezodan''..
 
Verschillende shops in Amsterdam melden.. ''Euh I really don't know, i only work here. You have to ask my boss, but he's not in the country right now. Can i help you with something ellse? Cannabis-clup ''de Huiskamer'' in Den Haag laat ons weten. ''Rot ff lekker op met je gemeente wiet, dat lossen wij hier zelf wel op, geen problemen hier.. En Weg blijven nouw he.!!!!.''.
 
Een shophouder in Haarlem zegt: ''Gemeente wiet en Stichting wiet dat motte wij niet!!! Dat kunnen de kwekers die tot nu toe de shop bevoorraden prima zelf, geef ze de ruimte en alles is opgelost...''
 

1 opmerking: