dinsdag 16 april 2013

Anti Wietpasdemonstratie in Maastricht 
Naar aanleiding van de noodoproep om extra manschappen bij de minister van justitie door burgemeester Onno Hoes van Maastricht, ging JDTV samen met cannabisactivist en coffeeshophouder Nol van Schaik op pad om de situatie ter plaatste te bekijken.
 
Helaas kwamen wij tot de conclusie dat de manschappen van Hoes niet erg efficiënt worden ingezet!

 Hoeveel geld zou er geinvesteerd zijn in de wietpas?
 
Ondanks alle maatregelen konden politie en stadswachten niet voorkomen dat enkele buitenlanders die naar het protest waren gekomen gewoon met een zakje wiet vertrokken uit Maastricht.
In dit geval is de wiet gewoon netjes aangeschaft in een coffeeshop aangezien wij de straatdealers niet willen sponsoren. Terwijl buitenlanders die een jointje willen kopen in Maastricht worden gediscrimineerd, hangt het stadhuis vol met reclamemateriaal voor alcohol. Waar het gebruik hiervan toe kan leiden was later op te dag te zien op het Vrijthof. Helaas waren de zeer alerte stadswachten ook niet in staat om iets aan deze situatie te doen. Politie en ambulancepersoneel besloten de man maar laten liggen, om zijn roes ter plekke uit te slapen.
 
 
  
Burgemeester Hoes beschuldigt de Pownews reporter ervan de criminelen te helpen, maar volgens ons is het andersom!  Het beleid van Opstelten en Hoes faciliteert de illegale straathandel, waardoor o.a. jeugdbendes ontstaan.  De Mexicaanse maffia heeft al aangekondigd dat zij nu Europa willen gaan veroveren. Laten we hopen dat zij niet in contact komen met de straatdealertjes in Maastricht om deze te vervolgens te bewapenen. Als dit zo doorgaat ligt de Maas straks vol met onthoofde straatdealertjes, stadswachten en onschuldige bloggers! Hier alvast een voorproefje! (NSFW)
 
We vragen ons af waar Onno Hoes en Ivo Opstelten mee bezig zijn.
Zullen zij binnenkort voor de rechter staan wegens het faciliteren van drugshandel?
Wat ons betreft wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten