donderdag 1 november 2012

Zes journalisten gearresteerd bij afscheid Demmink!
Vandaag namen veel hoge piefen afscheid van Demmink, o.a. Hirsch Ballin en Harro Knijff waren van de partij. Allen liepen ze over een rode loper, die naar de ridderzaal leidde. Daar heeft Demmink vermoedelijk zijn o 'ahum' zo verdiende lintje in ontvangst kunnen nemen.

Langs de rode loper stonden een aantal journalisten. Zo was o.a. Pownews van de partij, die hierover een uitzending heeft gemaakt. Langs de rode loper stonden nog meer journalisten. Zo was Micha Kat van de partij met zijn cameraman, en Superprotius. Ook ik was aanwezig voor een fotoreportage.


 De dag verliep goed, vele mooie beelden werden geschoten en er hing een vrij rustige en lichtelijk opgetogen sfeer. Rond een uur of zes, toen het afscheidsfeest al een tijdje aan de gang was en de eerste gasten weer naar buiten liepen, werden we plots te woord gestaan door een agent.Deze agent liet ons weten dat er sprake was van een onaangekondigde manifestatie (?) en dat we onmiddellijk moesten vertrekken. Met ongeloof zaten de journalisten te luisteren, nogmaals herhaalde de agent zich, de eersten begonnen langzaam maar zeker een poging te wagen om te vertrekken, maar het mocht niet meer baten. We waren staande gehouden! Een van de journalisten liep een paar stappen bij ons vandaan, maar werd door een agent weer bij de groep getrokken omdat hij aan het samenscholen was (?).

 

We werden begeleid naar de politiebusjes en vervolgens naar het bureau gebracht. Nog steeds vol ongeloof zaten we in de gezamelijke cel, wat hier net was gebeurd was totaal tegen alle regelgeving in. Het leken wel Stasi praktijken! Een voor een werden we gefouillieerd en naar een cel gebracht, waar we vier uur hebben verbleven.


Toen ik een agent vertelde dat hij criminelen op straat liet lopen vertelde hij me dat WIJ nu de criminelen waren. Daarop vroeg ik hem of het crimineel is om te fotograferen, hij gaf daar geen antwoord op en keek ongeinteresseerd naar de grond. Toen ik hem vroeg of de politie, die ook veel foto's maakt, ook crimineel is zei hij zachtjes nee. Misschien realiseerde hij toen wat hij had gedaan, hij praatte gelijk niet meer tegen me, ik had het helemaal bij hem verpest.

Om 22.00 uur kwam ik op vrije voeten. Gelukkig hoefde ik niet lang op de rest te wachten, de anderen kwamen een kwartier later ook naar buiten, op een jongen na. Deze jongen scheen nogal tekeer te zijn gegaan tegen de politie, omdat hij wilde voorkomen dat zijn wiet werd afgepakt.
Toen ik op de buitenplaats kwam zag ik wel opvallend veel agenten roken, of haal ik nu dingen in mijn hoofd?

Bij het verlaten van het gebouw kregen we ook nog een souveniertje, namelijk zo'n vervelend geel papiertje. Hierop staat als reden opgegeven:
'Niet voldoen aan de verplichting tot het opvolgen van een bevel van een politie ambtenaar gedaan in het kader van samenscholing.'
Samenscholing? Waar komt dat mij bekend van voor? :P


Natuurlijk ben ik ook wel een beetje over de zeik, de hele reden dat we daar stonden is omdat de politie totaal geen actie onderneemt tegen een 'vermeende' pedofiel!
Joris D. krijgt een lintje en journalisten worden gearresteerd. Dat is helaas de enge realiteit van Nederland. Laten we ons vooral niet ontmoedigen door dit soort gebeurtenissen, laat het juist een motivatie zijn om door te gaan!


Er zijn ook nog wat beelden geschoten, deze volgen zo spoedig mogelijk.

25 opmerkingen:

 1. Mooi zo, het was een beschamende wanvertoning van jullie kant. Het woord heksenvervolging komt bij mij op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gelukkig zijn we niet allemaal zoals dorothy parker.. die wacht voor een mooie dag en geen reet doet tegen onrecht..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is meer, je maakt al een een jaar en dag je punt, je beklad iemands huis, je zet een zender ervoor, je demonstreert. Als het nou nog ergens op sloeg zou ik zeggen ja, met flodders niet. En ja, ik ben tegen kinder misbruik, maar ik ben tegen heksenjachten.En ook een keer dat je weet wanner je het gezond moet gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh? Wat vind je dan van de zaak van pinkypaint dorothy?

   Volgens ons zijn er trouwens genoeg aanknopingspunten en redenen te vinden om naar een degelijk onderzoek om demmink te vragen. Daar is niks geks aan en dat is tenslotte het enige wat we echt doen!

   Deze man was oppermachtig bij justitie en word er naast het kindermisbruik van beschuldigd deze macht gebruikt te hebben om iemand onschuldig levenslang op te sluiten! Iedereen met een klein beetje verstand kan zelf beoordelen dat het bewijs dat hiervoor gebruikt is gemanipuleerd is!

   Ons gezond verstand zegt dat we dit soort situaties niet moeten willen in Nederland en dat als dit waar is jij en ik morgen de volgende kunnen zijn die zomaar levenslang krijgen!
   Ik zou zeggen zoek het eens uit als je dit voor het eerst hoort en het je echt interesseert, er staat genoeg online!

   Verwijderen
 4. Ik begrijp niet wat Pinkypaint en heksenjachten in het algemeen met elkaar te maken hebben. Pinkypant kwan in jullie ´beweging´om het zo maar te zeggen. Ik heb een schurfthekel aan heksenjachten omdat het 9 van de 10 keer niet goed afloopt en er slachtoffers vallen. Julie ´goede reden´ om Demmink te vervolgen is een obsessie geworden, met drogredenen die leest als een slechte thriller. Pinkypaint is jullie eigen verantwoording, heksenjachten ook. Ik geloof nog steeds in de rechtszaak an sich, in Nederland met al zijn voors en tegens zijn we nog niet zo slecht af. Veel plezier in complotland.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Complot land zeg je daar Dorothy, ik heb de bewijzen geleverd dat Demmink schuldig is. Met al het materiaal wat ik op mijn site heb, wordt Demmink zo veroordeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze vroegen zich af Eric, nu Demmink weg is wat er met je JDTV naam gebeurd? Ik heb altijd al Nieuwsbreker TV willen starten met jou en met Rob Muntz als de brutaalste verslaggever van Nederland. http://www.youtube.com/watch?v=nqd-NZVmnGc

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dorothy Parker,Blokker bij Barracuda.

  Hesenjacht op Demmink schrijf je.Wat versta jij onder heksenjacht.Dat er aandacht wordt gevraagd,om Demmink voor de rechter te krijgen,vindt ik nu bepaald geen heksenjacht.Dat is vragen om rechtvaardigheid.Simpel gezegd,de belastende bewijzen die er zijn tegen Demmink waren meer dan genoeg geweest,om een ieder andere burger op te sluiten.Maar nee Pedo's worden massaal beschermt in dit land.Ik zat van de week nog het misselijk makend filmpje te kijken van Paul de Leeuw.Gatver en dat JD nog veel verder is gegaan brrrrrr de rillingen over mijn lijf.Maar dat JD maar een puppet is in het werelwijde kindermisbruikverhaal,zou een rede moeten zijn,om de aandacht breed te leggen en samen te strijden om dit pedonetwerk op te rollen.Er komen steeds meer schandalen naar boven.Dus volgende akties niet meer op de man spelen,maar aandacht vragen voor kindermisbruik in het algemeen en de misstanden bij BJZ.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dorothy Parker behoort tot de groep mensen die niet wakker willen worden of die door de elite zover is gehersenspoeld dat voor deze groep telaat is om geholpen te worden. Helaas is Nederland nummer 1 in de wereld met makke schapen. Dit land is door de eeuwen heen zo gemanipuleerd, gevaccineerd, geprogrameerd (scholing en media), gedrugeerd en tot extreem moderne slaaf (belasting)gemaakt dat het Nederlands volk tot de makste schapen van de klas behoren. Van de 18 miljoen zijn er maar 20.000 wakker! Er zal dus nooit een revolutie komen in Nederland. Al betalen ze straks zorgpremies 100% van hun salaris, dit volk blaat alleen maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Was er ook bij en vond het echt te bizar. Als men nou eerst gewaarschuwd zou hebben en dat als men over de schreef zou zijn gegaan over zou gaan tot aanhouding, maar gewoon gelijk aanhouden. Al die politieagenten, officieren etc die hier aan hebben meegewerkt wens ik hetzelfde: dat als ze in het buitenland gewoon wat foto's maken gearresteerd worden en uren op een bureau vast worden gezet. Schijnt heel normaal te zijn.

  Ik ga sowieso in bezwaar tegen de boete maar misschien handiger omdat met alle zes te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Anoniem, ik ben in het algemeen zeer sceptisch. Ik heb de zaak Demmink al een tijd gevolgd en ik werd er niet blij van. In het buitenland heeft de heksenjacht op vermeende pedofielen al gezorgd dat onschuldigen die niets er mee te maken hadden, maar er op leken of dezelfde naam hadden zelfmoord hebben gepleegd. Dat vind ik al zorgelijk, vooral omdat de ophitsers daarna weinig of geen spijt hadden. Dat hoort nou eenmaal bij de ´goede zaak´.

  Ik word niet gehersenspoeld, maar ik heb wel gemerkt dat als het woord pedo valt of verdenking van iemand die pedo is er weinig zinnigs valt te redeneren. Op hoge toon wordt elke vraag getorpedeerd of je moet achter de zaak staan het liefst wordt dat het woordelijk geweld in de hoek gezet. Ik persoonlijk vind dat je heel voorzichtig moet zijn met deze materie, omdat er voors en tegens zijn. Hoeveel vaders zijn er valselijk beschuldigd in een vechtscheiding?

  Ik vind dat gezeur over de elite vervelend worden, je hebt tegenwoordig veel informatie en zelfs dat hoeft niet zo te zijn als je je boerenverstand gebruikt. Zoals mijn goede vader al zei; kijk goed rond, laat je niet alles wijsmaken en vorm je eigen mening.

  Om daarom maar met een citaat van Bertand Russel;All movements go too far en Many people would sooner die than think; In fact, they do so.

  Ciao

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aan Mw Dorothy en de andere 'andersdenkenden'...
  Mevrouw, er ZIJN al slachtoffers gevallen. Begrijpt U?

  En dit gaat zo door. Dat kunt u ook zelf constateren. Overal om u heen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat er journalisten en onderzoekers zijn die de gepleegde feiten achterhalen en de echte vragen stellen. Dat dit niet toegestaan wordt, met alle hier beschreven situaties en onrecht tot gevolg, onderstreept nòg eens de noodzaak om de vrijheid (wat er van over is...) van het huidige Nederland te bewaren, te bewaken en vooral te bevragen, binnen de kaders van de vrije nieuwsgaring en de basale mensenrechten.

  Laat deze situatie een aanmoediging zijn voor de 'opgepakte' mediawerkers en de onderzoekers, en voor alle mensen die begrijpen wat er gaande is, en/of die de vrijheid een warm hart toedragen!
  Want mensen, de inquisitie is nog geen dag weggeweest.
  ...

  Houd een open blik, zoek verbinding met elkaar en doorbreek de zwijgplicht.
  Want zwijgplicht is (en was altijd al!) een van de strategieen van
  de inquisitie. Evenals (nu) bij voorbeeld de marktwerking: doe de ogen open, en het hart, dan kan ook jij dat zeer duidelijk ZIEN.
  Waarvan akte.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Dorothy Parker
  Heksenjachten hebben betrekking op het achtervolgen van groepen mensen vanwege een afwijkende mening of gedrag.

  Dit gaat over het individu JD, iemand die beschuldigd wordt op basis van 4 aangiften, talloze feiten en omstandigheden die die kant op wijzen en diverse ooggetuigen. De getuigen willen onder ede verklaren maar niets wordt in behandeling genomen, zoals dat in soortgelijke gevallen wel gebeurt.

  Hierdoor onstaat het beeld dat er sprake is van klassejustie waarbij de elite (JD) anders wordt behandeld dan een gewone burger. Daardoor voelen journalisten zich geroepen bovenstaande onder de aandacht te brengen.

  Van een heksenjacht kan evenwel geen sprake zijn (er is maar één heks in dit geval) en alle gerechtelijke missers kunnen geen reden zijn om dit dan maar niet te verder onderzoeken.

  Dat jij hier een onbehaaglijk gevoel van krijgt of er niet blij van wordt: kijk er dan niet naar of reageer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Anoniem. Het is gisteren Halloween geweest, de bezems zijn opgeborgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik ben jongen die later vrijkwam,ik ben zwaar mishandeld en naar buiten gesleurd,heb vandaag met veel moeite aangifte van zware mishandeling kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Dorothy Wat zou jij nou doen als er 4 mensen in de omgeving aangifte doen van sexueel misbruik tegen bijvoorbeeld een Ome Henk? Hoe zou jij zorgen dat er onderzoek gedaan wordt of de aangiftes serieus genomen worden? Wat zou jij doen? Of denk je dat sexueel misbruik nooit voorkomt of dat het alleen in bepaalde kringen kan voorkomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als jij degene bent van gisteren: waarom ben je dan mishandeld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. omdat ik weigerde uit principe om de cel te verlaten,de procedure indien je de cel niet verlaat is dat je dan word gevorderd dat je de buro moet verlaten doe je dat niet dan word je opnieuw gearresteerd,dat is dus niet gebeurd en zo hebben ze zelf een manier gebruikt om mij toch uit de cel te halen.

   Verwijderen
 17. Waar waren die journalisten van dan? Niet iedereen met een camera of kladblok is een journalist lijkt me. Ik denk ook dat je veel mensen tegen je krijgt als je er een verschrikkelijk onzin verhaal van maakt. Als JD een pedo is moet dat zeker aangepakt worden. Waarom mensen het verhaal niet meer geloven is omdat bepaalde theorieën als feiten worden gepresenteerd. Kijk als je de moord op Marriane Vaatstra gaat gebruiken om je punt te maken verlies je dus de mensen hun aandacht. Zaken lopen roepen dat JD baby's op eet gaat de mensen de pet te boven. Je verliest je geloofwaardigheid met dat soort onzin verhalen. Dan moet je achteraf ook niet zeuren dat niemand meer naar je wil luisteren. Dan rest je alleen nog om de rest voor schapen uit te maken. Het is natuurlijk helemaal de mensen niet meer uit te leggen dat er in jullie anti pedo demonstratie een veroordeelde pedo rond loopt die deel is van jullie eigen groep.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een journalist beoefend, net zoals een kunstenaar, een vrij beroep uit. Iedereen die nieuwswaardige feiten publiceert om een nieuwsmedium (zoals een blog of een youtube kanaal) kan zichzelf journalist noemen. Als je een kunstenaar zijn werk niet mooi vind, heb je nog steeds niet het recht om te zeggen dat diegene geen kunstenaar is. Anderen vinden het misschien wel mooi. Zo werkt het ook bij journalistiek, wat de een riooljournalistiek (Donner ik leen hem weer even van je :P) noemt kan voor de andere juist weer compleet de waarheid zijn. Iedereen heeft een ingebouwde bullshit filter, op deze manier heeft iedereen een andere waarheid. Daardoor kan je niet een persoon wel, en de andere geen journalist noemen omdat het scheelt per persoon.
   Wij van JDTV publiceren niet over pedo's die baby's opeten. Anderen hebben uiteraard wel het recht om dat te doen. Het is aan de lezer of ze het willen geloven of niet, en aan de persoon waar het om draait (de baby-eter) of hij aangifte gaat doen of niet.
   Ik ben het met je eens dat je hiermee je geloofwaardigheid verliest, maar dat is hun eigen keuze. Daar ga ik me ook niet mee bemoeien.

   Verwijderen
  2. Je mag je pas kunstenaar noemen als je de opleiding hebt doorlopen. Dat er mensen zijn die kunst verkopen zonder de opleiding te hebben doorlopen dat is een heel ander verhaal en is het inderdaad aan jou of je het mooi of geld waard vind. Maar je mag je niet zomaar kunstenaar noemen. Creatief misschien en kijk dan maar of je er wat mee verdiend. Dus het is niet zo dat één ieder die iets in typt een journalist is.

   Verwijderen
  3. 'kunstenaar' is een vrij beroep; iedereen mag zich wel degelijk kunstenaar noemen. Hetzelfde geldt voor journalisten.

   Verwijderen
  4. Dus de kunstacademie doorlopen hoeft niet volgens jou? Lul niet zo slap. Ik heb iedere dag onder de douche m'n kwast in mijn hand. Dat maakt me nog geen kunstenaar. Grapjas. Kijk dat is nog eens een "vrijberoep", grapjas!

   Verwijderen
 18. @ Anoniem, sexueel misbruik is complex. Zeker het komt voor, meer in huiselijke kring om het zo maar te zeggen. En natuurlijk ook delinquenten die het op kindertjes hebben voorzien. Maar laat ik het omkeren, als er 4 zijn die de pest aan ome Henk hebben en hem op die manier willen pakken, dan is de missie geslaagd. Ome Henk kan nergens meer terecht, wordt gemeden als de pest en is zowel zijn vrienden als zijn familie kwijt en als het nog meezit zijn baan ook.

  Ik vind ook het argument gelul dat als je hooggeplaatst bent alles mag. Er zijn ook slachtoffers van misbruikers die dan geen bobo zijn, maar die het leven van hun slachtoffer zuur maken. In principe komt het neer op machtsmisbruik en dat komt in alle lagen van onze maatschappij voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Terwijl Nederland zich internationaal profileert als het Walhalla-Der-Gerechtigdheid (ICC) en er af en toe een verdwaalde neger uit Afrika voor de vorm aan het spreekwoordelijke spit gaat, blijven de lelieblanke oorlogscriminelen uit de VS en EU vooralsnog buiten vrijwel elk en ieder schot.

  Tegen het decor van de bovengeschetste debiliteit is ook de nationale gerechtigdheid een farce zonder precedent. Voor de bühne lijkt het best aardig geregeld met al die zogenaamde waarborgen binnen ons rechtssysteem, maar niets – en dan ook niets – is minder waar. De Demmink Doofpot bevat diepgaand onderzoek en een karrenvracht aan belastend materiaal over de van pedofilie en andere misdrijven verdachte Haagse justitieambtenaar. Kan Joris D., die recentelijk in de Ridderzaal zijn pensioen vierde met de speciaal uitgerukte voltallige Haagse Poppenkaste gezien worden als nieuw Nationaal Symbool van onvervalste klassenjustitie en schuinsmarcherend rechts gesjacher?

  Dat dit enge clubje rijke luitjes er voor kiest hun eigen realiteitje te vormen maakt het niet anders. ..

  BeantwoordenVerwijderen