donderdag 25 oktober 2012

Download hier flyers voor de Demmink demo!


Hier is de flyer met snijlijnen (4 op A4)
Je kunt hem thuis uitprinten of printen in een copyshop.
Vaak kunnen ze hem daar ook voor je uitsnijden. 


Zonder snijlijnen, A6 formaat.

3 opmerkingen:

 1. Mag ik op de valreep nog een suggestie doen?
  Stuur dan alle parlementsleden op naam een uitnodiging.
  Wellicht kunnen jullie als organisatoren een voorbeeld brief maken met een uitnodigingstekst om via email zoveel mogelijk mensen te bereiken.

  Overigens kies ik telkens als profiel anoniem, omdat die andere profielen hier op dit blog voor mij niet werken. Ik teken met lidy, maar mijn volledige naam is lidy broersma. Ik ken alle argumenten waarom mensen er voor kiezen anoniem te gaan en dat respecteer ik in vele gevallen. Uiteraard niet wanneer het een dekmantel is voor gemene praktijken.Ik hoop dat er een tijd komt dat mensen weer ongedwongen, frank en vrij voor hun identiteit kunnen
  uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Demmink, Opstelten, Teeven onder leiding van Rutte, van de weigering drie werelds grootste leveranciers aan gifgas Saddam te vervolgen, die jarenlang door Bolkestein geholpen werden. He, hoe kan dat nou, allemaal van de VVD, waarmee Samson een koalitie wil vormen. Dat ondanks ze langdurig walgingwekkend voor de TV lachten toen Wilders, een afsplitsing van de VVD, walgelijk Cohen voor een wildplassende hond uitmaakte. Allemaal eerlozen. Deze feiten kunnen niet ontkend worden en bewijzen al dat ze totaal ongepast zijn voor een belangrijke funktie of waardering.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Flyers drukken www.drukken-flyer.nl drukkerij drukwerk kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen