vrijdag 10 augustus 2012

Een video van de website ArrestDemmink.com
Gaat Joris nu eindelijk ook internationale bekendheid genieten?
Wij vinden het een schande voor Nederland dat het zover heeft moeten komen!

In deze video vertelt een slachtoffer van een Amsterdams jongensbordeel zijn verhaal. Het gaat om een geschiedenis uit het jaar 1988. De jongen is op 14-jarige leeftijd weggelopen van huis, komt terecht in een crimineel milieu en wordt gechanteerd om te gaan werken in een bordeel aan de Insulindeweg. Hij ontmoet professor G. van Roon die werkt bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze hoogleraar brengt hem in contact met een man die zich voorstelt als Joris en deze Joris wil seks op de achterbank van zijn auto. Later zal het slachtoffer, de minderjarige jongen, de man op de achterbank identificeren als Joris Demmink, top ambtenaar op het ministerie van justitie.
Het verhaal van de 14-jarige jongen is de zoveelste aanklacht tegen Demmink. Het geeft opnieuw aan dat de recente aangiften van de twee Turkse mannen die de hoogste man J.Demmink van het ministerie van justitie beschuldigen van verkrachting en seksueel misbruik niet op zichzelf staan. Er gaat een lange geschiedenis van verdenking, onderzoek, een stroom van geruchten en intern debat op het ministerie aan vooraf.  Lees meer op de site van de Bakker Schut Stichting


1 opmerking:

  1. Het beste is een burger arrest. Aanwezig moeten dan ook mvr van de Plas zijn ,als juridisch adviseur, de slachtoffers en getuigen, een grote groep burgers, Micha Kat en politie mensen zelf die naar bewijzen kijken. De kans dat Demmink ermee wegkomt is groot. Als de man gaat praten gaat de beerput officieel open via de mainstream media.
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Burgerarrest

    BeantwoordenVerwijderen