vrijdag 24 augustus 2012

Demminkdemo in Washington


Enkele indrukken van de Demmink demo die gisteren gehouden werd voor de Nederlandse ambassade in washington. Zullen er binnenkort ook in andere landen demonstraties plaats gaan vinden tegen Joris Demmink? We zullen de ontwikkelingen in Washington in ieder geval blijven volgen. kijk hieronder voor meer video's van deze bijeenkomst.





4 opmerkingen:

 1. wat wil ze 'more private' doen met die leuke jongejans?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2e filmpje, 5:45 een zeer gevaarlijke speculatie om over te nemen, denk niet dat die klopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even offtopic maar belangrijk filmpje:

  http://www.geenstijl.tv/2012/08/minidocu_tom_en_het_jeugdzorgd.html

  In het filmpje is te zien hoe het pedonetwerk te werk gaat. Kinderen worden door Buro Jeugdzorg uit de veilige omgeving van hun moeder gehaald, van school af gehaald zodat ze gelverd kunnen worden aan het pedonetwerk. Buro Jeugdzorg heeft een totale fascistoïde machtspositie, die Ilja blijkt dus door arrestatie team paar keer gezocht te zijn omdat hij in al die emotie en hectiek wat geroepen zou hebben. Jeugdrechters keuren alles goed wat Buro Jeugdzorgd doet, of eigenlijk is het natuurlijk andersom. Jeugdzorg krijgt opdrachten vanuit het pedonetwerk van justitie waarna de rechters natuurlijk gelijk hun goedkeuring geven.

  Zieker kan het niet. Jammer dat Micha er niet is want die had hier een goed stuk over kunnen schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We krijgen zoveel klachten binnen bij JDTV over jeugdzorg....we zouden er echt een aparte zender voor op kunnen zetten!

  BeantwoordenVerwijderen