zondag 8 juli 2012

De man naast Demmink


Wie is toch die man hij tijdens onze laatste ontmoeting naast Demmink liep en waarom wordt hij toch zo rood? Volgens ons gaat het hier om Ton Annink, de Secretaris Generaal van defensie die zwaar in opspraak is wegens het voordragen van een burgervrouw tot brigadegeneraal en plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee en het op een zijspoor zetten van een klokkenluider. Annink was al eerder in opspraak toen hij vergat om de Minister in te lichten dat de marinebasis in Den Helder was leeggestolen door het eigen personeel. Ook hier moesten de klokkenluiders het ontgelden. Tot slot mogen de problemen die bij de Defensie Materieel Organisatie speelden niet in dit lijstje ontbreken. In het licht van al deze zaken vinden wij het niet verwonderlijk, dat soldaten die wegens bezuinigingen worden ontslagen uit frustratie  vernielingen aanrichten en dienstbevelen weigeren.

Wat waren deze mannen aan het bespreken? Wou Annink slechts tips van Joris om de media te ontlopen, waren zij op weg naar een bespreking over Kunduz, of hebben ze samen stiekem een clubje opgericht voor S.G's in de verdrukking?  Bij JDTV zijn we natuurlijk dol op SG's in opspraak. Aangezien Joris binnenkort vertrekt denken we er dus serieus over na om onze naam tegen die tijd maar te wijzigen naar Jouw Defensie TV.

2 opmerkingen:

  1. jouw defensie tv... goed idee!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Te oordelen aan zijn ter verberging geblondeerde haar een crypto van plunderelitenkring. Vast een waardig vervanger voor jd en zal ook zelfde hobbies op geweten hebben daar dit collectieve hobbies zijn in die kring en de Vraag Naar rondjes park en schoolreisjes waar kudden Kinderen dan smerigst en luguberst afgekloven en gedrogeerd in zelfs universiteitsparken en regeringsgebouwen worden dan altijd Dringend Nodig is.

    Uiteraard zijn trots der nazi als rutte en samsom daar ook naar te vragen.ff Frage whoer ze op afgestudeerd zijn en of ze daarna hun handen wél hebben gewassen(Niet in Onschuld dus)


    Zo die al regentesk het Beeld in gluurt doet al twee streepjes Verkeerd Duiden. Maar snel kogelvrije koepels weer op de Zandbakjes doen!

    BeantwoordenVerwijderen