zaterdag 10 oktober 2020

De opmerkelijke bekentenis van Erik de Vlieger over Pieter Omtzigt en Joris Demmink

"Demmink!"

Erik de Vlieger is een succesvol zakenman die naar eigen zeggen wraak wil nemen op zijn plaaggeest Demmink. In de podcast The GYGS van Yves Gijrath kwam hij met het opmerkelijke verhaal dat Pieter Omtzigt door de partijleiding van het CDA terug gefloten zou zijn en dat hij om die reden niet verder mocht met zijn Demmink dossier. Mark Rutte zou namelijk op het punt van ontploffen gestaan hebben. 


"...Rancuneus?"

Deze opmerkelijke uitspraak van Pieter Omtzigt zou gedaan zijn na afloop van de opnames van het radioprogramma Opvliegers op 1. Zoals wel vaker was de JDTV camera helaas niet aanwezig op het cruciale moment. Ik heb verder dus ook geen enkel idee hoe het zit. Daarom ga ik de betrokkenen deze week zelf maar eens proberen te vragen of er iets klopt van al deze wilde verhalen over onze oud Secretaris Generaal van het ministerie van Justitie. Hopelijk komt de waarheid over al deze verhalen alsnog een keer naar boven.

'Nomen Nescio'

Zou dit verhaal soms ook de reden kunnen zijn dat Mark Rutte zo zenuwachtig lijkt te worden van de JDTV camera, of beeld ik mij dit maar in en is hij nog altijd ontstemt over dat filmpje met Poetin?

3 opmerkingen:

 1. Mijn vader: Beleidsmedewerker Binnenlandse Zaken LFR, DGOOV. AIVD/MIVD agent, heeft het bewuste bonnetjes affaire bedrag op zijn inkoop rekening LFR (Zoetermeer) gestort gekregen. Om door te sluizen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt interessant. Was hij zo verstandig het meteen naar een andere rekening over te maken? ;-)

   ZOu hij zijn verhaal met mij willen en kunnen delen?

   Verwijderen
 2. Zeer intressant. Fijn dat er nu eindelijk mensen naar buiten komen met deze info. Zoveel slachtoffers. Al is de leugen nog zo snel,de waarheid achterhaalt haar wel.

  BeantwoordenVerwijderen