zaterdag 22 februari 2020

Pedo Politicus zorgt voor onrust

"Ik wil het legaliseren om de wereld een stukje beter te maken"

Dat het nog altijd niet echt opschiet met de lobbypraktijken van de 'Nederlandse pedopartij' was de afgelopen tijd goed te zien. Zoals bijna ieder media item over pedofielen leverde ook een  uitzending van Danny Ghosen over het onderwerp weer een halve volksopstand op. Uitspraken dat je het graag met 4 jarigen wil doen als ze daar mee instemmen worden namelijk nog altijd niet geaccepteerd. Dit ondanks het feit dat er al tientallen jaren met enige regelmaat media aandacht is geweest voor dit soort meningen.


"Het is te gek voor woorden!"

De vraag of iemand een pedoseksueel of een pedofiel is, is vaak een van de eerste punten die aan de orde komt als je over dit onderwerp in gesprek gaat. Kort gezegd zou het verschil er op neerkomen dat een pedofiel zegt alleen van kinderen te houden en over hen te fantaseren en een pedoseksueel kinderen ook daadwerkelijk misbruikt. Helaas voor de echte 'oprechte pedofielen' met een blanco strafblad heeft juist hun eigen beweging de afgelopen jaren aangetoond dat dit onderscheid in de praktijk eigenlijk niet gemaakt kan worden. Dit omdat meermaals is aangetoond dat leden hiervan zich keer op keer schuldig blijven maken aan kindermisbruik en dit ook blijven verheerlijken. Het bezit en de verspreiding van kinderporno is natuurlijk minstens net zo erg als het misbruik zelf.

Dat het voor sommigen behoorlijk moeilijk of zelfs onmogelijk is om je in de gevoelens van anderen in te leven toonde de gast van Danny bijzonder goed aan met zijn uitspraken. Zijn lustgevoelens zitten zijn inbeeldingsvermogen blijkbaar zo in de weg, dat hij zich werkelijk niet kan voorstellen hoe traumatisch het voor een klein kind moet zijn om misbruikt te worden door iemand die daar toestemming voor denkt te hebben. Blijkbaar leeft de droom om seks met kinderen te legaliseren nog altijd volop. Deze pedo profileert zich dan ook als 'politicus' en noemt daarbij de naam van de in 2010 opgeheven PNVD. Deze partij staat in de volksmond beter bekend als de pedopartij. Deze organisatie leeft dus nog altijd voort, nu echter als stichting. Dit is opmerkelijk omdat de PNVD soortgelijke doelstellingen had als de later verboden vereniging Martijn.


"Het boeit mij niet!"

De media aandacht zich altijd op hetzelfde kleine groepje pedo's te richten. Dit clubje  recidiverende rukkers wil al jaren een eigen politieke beweging opzetten om hun doelstellingen op deze wijze te behalen. Dat dit ze nooit gaat lukken hebben zij de afgelopen jaren meermaals aangetoond. De media komen echter niet voor niets iedere keer bij dezelfde personen terecht, omdat er in de praktijk geen steun bestaat om dit te kunnen realiseren. Wat dat betreft is deze club eigenlijk gewoon ook niet echt serieus te nemen. Hopelijk gaat Danny binnenkort ook eens in gesprek met echte politici zoals Ed Nijpels, om hem eens te vragen waarom hij zich in het verleden heeft ingespannen om seks met minderjarigen daadwerkelijk te legaliseren. Het zal voor Nijpels vast moeilijk te verteren geweest zijn, dat wetgeving, waarvoor hij zich jaren voor heeft ingespannen, als gevolg van de Dutroux affaire terug gedraaid werd.


Trouw 6-11-1985

De arrestatie van pedo Nelson bevestigd voor veel mensen wederom het beeld dat je pedo's gewoon moet doodslaan, omdat ze toch niet te genezen zijn. Natuurlijk kun je ook hierdoor niet iedereen over een kam scheren. Het klinkt misschien vreemd, maar op zich heb ik veel respect voor mensen die dit soort gevoelens hebben en het aandurven om zich hier openlijk over uit te spreken in plaats van daadwerkelijk kinderen te misbruiken. Het lijkt me bijzonder moeilijk als je hier mee worstelt en daar eigenlijk met niemand mee over in gesprek kan. Ondanks alle moeilijkheden hoop ik dat mensen die hier mee te maken hebben in de toekomst een vertrouwde plek zullen hebben waar ze hun problemen openlijk kunnen bespreken en zich van goed advies kunnen laten voorzien. Zelf ben ik af en toe ook in de verleiding om wat kindermisbruikers dood te willen schoppen, zeker als je ziet hoe licht zij bestraft worden. Helaas zijn hier nog geen professionele praatgroepen voor opgericht. Gelukkig kan ik me meestal beheersen en komt dan vaak de gedachte boven dat deze walgelijke misbruikers ook gewoon iemands kind zijn. Wat mij betreft zouden alle recidiverende kindermisbruikers en mensen die financieel profiteren van kindermisbruik levenslang opgesloten moeten worden. De gedachte dat er nu op dit moment vele kinderen misbruikt worden om wat zieke figuren van foto's en video's te voorzien maakt me echt razend. Helaas levert dit voornamelijk ook een gevoel van machteloosheid op, omdat er zo weinig tegen te doen is. Daarom doe ik dan ook maar een oproep om deze petitie te ondertekenen die oproept om Pornhub strafrechtelijk aan te laten pakken, nadat is vastgesteld dat zij meermaals misbruikvideo's op hun site hebben geplaatst

'Expect us!'


'Karma'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten