maandag 7 oktober 2019

Sylvana Simons kan intimiderend over komen

"...Geloof echt in de woorden van Dr.Phill"

Ik kende dit fragment nog niet en zag het zojuist op twitter voorbij komen. Wat er nu eigenlijk precies plaats heeft gevonden is volgens mij nog altijd onduidelijk, maar Sylvana Simons heeft in ieder geval weer goed duidelijk kunnen maken dat intimidatie en schendingen van je 'private space' echt niet meer kunnen in deze tijd! Mensen die met hun jas aan ergens naar kijken terwijl ze 'lichaamstaal uitstralen' kunnen heel intimiderend zijn. Iemand negeren is gewoon duidelijk een vorm van agressie, zoiets is gewoon onacceptabel voor iemand die misschien wel moet vrezen voor haar leven! Is het dan vreemd dat Sylvana je dan het liefst even in je nekvel wil grijpen?

"Intimidatie!!!"


'Spoiled!'

Ik heb het filmpje met Sylvana inmiddels meerdere malen bekeken, maar begrijp nog steeds niet wat ik hier zie. Het is zo te zien in ieder geval wel weer een goed voorbeeld dat alcohol meer kapot maakt dan je lief is! Zou dit ook de reden zijn dat 'Silly Sil' in dit filmpje letterlijk een steuntje in de rug nodig heeft? Ik heb de student in ieder geval niet kunnen betrappen op "onaardig schelden" zoals Simons stelt. Nadat ze hiermee geconfronteerd is schakelt ze over op het verhaal van een 'agressieve lichaamshouding', terwijl ze de student zelf op een behoorlijk intimiderende manier benadert om hem o.a. te confronteren met welk merk jas hij draagt. Hiermee komt ze niet alleen behoorlijk agressief, maar ook enorm verward over. Je zou bijna gaan denken dat deze BN'er een of andere vorm van grootheidswaanzin te pakken heeft.  

"Passief agressief"

Nadat Sylvana meerdere ongegronde beschuldigingen heeft geuit terwijl ze de student streng toesprak, komt ze haar eerdere belofte dat de student weerwoord mag geven niet na. Alsof dit alles niet genoeg is krijgt de student vervolgens onmiddellijk de verordening  "gewoon weg te gaan" van de onzekere vriendinnetjes van Syl. Het is dan ook direct duidelijk dat deze groep 'passief agressieve gelijkheidsstrijders' het geven van weerwoord blijkbaar echt onacceptabel vinden. Dit laten zij dan ook duidelijk weten.  In groepsverband zijn deze strijders bovendien een stuk luidruchtiger dan ze normaal gesproken in hun eentje zijn en de student zag ook wel in dat enige verdere discussie met deze groep geen enkele zin had. Het is toch gewoon ook voor iedereen duidelijk Mensen die denken dat je zomaar naar BN'ers kan kijken moeten gewoon weg. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor mensen die minderwaardige kleding merken dragen. Wat dat betreft heeft Sylvana ook hier weer eens goed duidelijk gemaakt dat ze een totaal paranoïde, en compleet gestoorde agressieve vrouw is, wiens beschuldigingen totaal niet serieus te nemen zijn. Bovendien maakt zij zich duidelijk zelf schuldig aan feiten waar zij anderen onterecht van beticht. Dit kunnen we haar natuurlijk niet kwalijk nemen, aangezien een rassenoorlog haar primaire verdienmodel en enige hoop om een BN'er te blijven is. Je moet er tenslotte toch niet aan denken dat je heel de dag ergens in een anonieme flat huismerk biertjes zit te drinken. Dan is het natuurlijk nog altijd beter om 'op kosten van de staat' lekker op stap te gaan om onschuldige studenten te intimideren en zwarte piet te demoniseren. 

"I need some alcohol"

Dat doet het immers altijd lekker op camera en Sylvana heeft blijkbaar geen enkele moeite met de agenda die zij hier werkelijk mee dient. Dat Sylvana precies het tegenovergestelde bereikt van wat ze zegt te willen doen, is een fenomeen dat je wel vaker ziet bij figuren die hun ziel verkocht hebben omdat zij hechten aan roem, erkenning en macht. Het is duidelijk dat zij in werkelijkheid zowel letterlijk als inhoudelijk totaal niets te vertellen hebben. Aangezien het weer een actueel onderwerp is, dat bovendien de huidige agenda goed dient, is het misschien ook wel een leuk verdienmodel voor Syl om haar zangcarrière weer op te pakken en een eigen versie van 'Kill the Boer' uit te brengen. Zuid Afrika heeft het goede voorbeeld immers gegeven. Hoewel ik eerlijk gezegd nooit van mijzelf verwacht had zoiets op te schrijven, heeft Sylvana dit punt met haar acties nu wel weten te bereiken! 

Oh?....dus hij geeft het nog gewoon toe ook!!!!

Waarschijnlijk is Sillebil zelf echt oprecht van mening dat ze voor een rechtvaardige zaak vecht en beseft zij zich niet dat zij zich laat gebruiken in de opzet naar wat waarschijnlijk een van de meest gruwelijke gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis zal worden! Het verdeel en heers spelletje werkt immers nog altijd en Sylvana werkt hier voor een paar kruimels graag aan mee! Zolang je maar het juiste jasje kan dragen, maakt een beetje bloed aan je handen ook niet uit toch?

Het enige dat Sylvana Simons dan ook lijkt te kunnen produceren is een eindeloze reeks bizarre filmpjes met daarin ladingen ongegronde zieke beschuldigingen m.b.t. de onrechtvaardige behandeling die zij hier in dit land moet ondergaan. Volgens mij is het opzettelijk en valselijk tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen met het doel om onrust (of nog erger!) te veroorzaken een serieuze dreiging. Als de mensen elkaar straks op straat de kop afhakken vanwege verkeerde merken of kleurtjes, is Sylvana toevallig net even niet in de buurt. Waarschijnlijk omdat ze tegen die tijd op een plek zit waar alleen echte BN'ers en mensen met de juiste kleding binnen kunnen komen. Tenminste daar gaat zij zelf uiteraard nog altijd van uit.

"Een gevoel van walging"

Het is opmerkelijk dat de 'psycholoog' die Sylvana begeleide onmiddellijk de conclusie stelde dat er sprake was van 'een gevoel van walging',.Zeker aangezien de student zich op het moment dat het incident zich voltrok vanuit zijn gezichtsveld achter een muur bevond. Zou hij soms paranormaal begaafd en daarom ook zo gevoelig zijn, of is het gewoon een fantast die zichzelf net zoals Sylvana enige relevantie tracht te geven door valse beschuldigingen te verzinnen? Wat dat betreft is deze strijdster eigenlijk gewoon een soort moderne opvolger van Bassie de clown, maar dan uiteraard zonder schmink want dat is tegenwoordig te kwetsend en gekwetste mensen zijn echt niet grappig. Voor je het weet is zelfs een kinderfeestje niet meer veilig! Hopelijk houdt de nationaal coördinator terrorismebestrijding dit groepje ophitsers dan ook goed in het oog! 

Dit soort filmpjes maken het voor mij in ieder geval weer eens flink duidelijk, waarom 99,999999% van de Nederlandse bevolking de hysterische Sylvana Snowflake en haar ordedienst nooit serieus zullen kunnen nemen.


...Onrecht!

....Zoals Dr Phill al zei; "You teach people how to treat you"


1 opmerking:

  1. Sylvana Simons is extreem fascistisch links, lijdt aan een extreme vorm van oikofobie (angst voor het eigene) - een soort van 'zelfhaat' waarbij ze ervoor pleit dat wij ons allemaal diep moeten schamen voor ons verleden. Ja, zelfs wiskunde blijkt volgens haar fout en dient daarom ook gedekoloniseerd te worden. Knettergek is zij als je het mij vraagt.
    Die argeloze student deed eigenlijk helemaal niets bijzonders behalve dan dat hij haar opmerkte en dat liet merken door even in het voorbijgaan iets te zeggen in de trant van "hé, kijk nou, Sylvana Simons zit daar!" Vrij onschuldig lijkt mijn. Maar ja, die Simons is natuurlijk zo ontzetten publiciteitsgeil en deze zeer onschuldige actie zag zij uiteraard als een 'micro agressie' - een tegenwoordig zéér populaire term onder de extreem-linkse, cultuurmarxistische idioten - waarbij zij zich gelegitimeerd voelt even haar gal uit te spuwen over deze toevallige voorbijganger. Het is om te kotsen!

    Simons is wat mij betreft met haar haat-ideologie - het ziekelijke streven naar een Marxistisch gelijkheids-ideaal - een gevaarlijke fascist. Zij wordt gelukkig niet door een grote meerderheid gesteund, al doen linke MS-media het anders voorkomen.

    BeantwoordenVerwijderen