woensdag 22 mei 2019

Rutte daagt Baudet uit! (Verboden te kijken)

"..Dat is een probleem!"

Afgelopen vrijdag liep de JDTV camera Mark Rutte tegen het lijf, die op dat moment Thierry Baudet vanuit een Haagse winkelstraat aan het uitdagen was voor een open debat op televisie. Opmerkelijk genoeg had hij liever niet dat JDTV dit op beeld zou vastleggen en onderbrak hij de opnames zelfs omdat de camera van JDTV 'een probleem' zou zijn! We hebben werkelijk geen idee waarom de camera hierna werd besprongen door enkele 'adviseurs' die snel verzochten om niet verder te filmen. Maar aangezien dit in verband met zijn gemoedsrust was, heeft u er vast wel begrip voor dat u nu niet precies kan zien wat onze Minister President op dat moment in de openbare ruimte aan het uitspoken was.

'Halve zool'

We moeten met zijn allen tenslotte ook gewoon niet willen dat er zomaar ongewenst in het openbaar gefilmd kan worden door alternatieve media zoals JDTV...toch? Of is het eigenlijk een beetje vreemd dat Mark Rutte JDTV het filmen wil verbieden, terwijl de hele straat vol filmende mensen staat?

No Comment!

kunnen we het hele internet straks gewoon sluiten, omdat er volgens Mark Rutte onwelgevallige informatie op staat en is JDTV tegen die tijd dus ook echt helemaal #VerbodenTeKijken? Deze korte spontane ontmoeting met de Minister President leverde, naast een mooi historisch plaatje, in ieder geval weer eens meer vragen dan antwoorden op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten