maandag 18 februari 2019

Haagse ex-crimineel Nico van Empel overleden

Nico van Empel

Dat is even schrikken. Nico van Empel is overleden. Hij is 68 jaar geworden. De Haagse ex-crimineel raakte bekend door zijn deelname aan een programma van Peter R. De Vries. Daarnaast noteerde Misdaadjournalist veel van zijn verhalen voor het boek Haagse Penose.


Het is niet anders!

Ook vertelde hij over de contacten tussen Demmink en jongenspooier Dick Willard. Dit was aanleiding voor Dhr.Demmink om een zaak tegen het AD te starten. Een zaak die hij verloren heeft! Schrijfster Yvonne Keuls vertelde voor de JDTV camera een soortgelijk verhaal over contacten tussen Demmink en de jongenspooier. Wat het verhaal van Willard extra opmerkelijk maakt, is dat zijn dochter Michelle spoorloos verdween en tot op de dag van vandaag niet terug gevonden is.


Argos radio kwam afgelopen week met het vervolg op het verhaal van Lisa. Waarin gesproken werd over een hoge topambtenaar die betrokken zou zijn bij misbruik en zelfs moord! Dit alles roept natuurlijk de nodige vragen op! Een van die vragen is of er nog landelijke media zijn die komende week aandacht aan dit opmerkelijke verhaal zullen besteden? Krijgt Yvonne Keuls alsnog de gelegenheid om over haar ervaringen te vertellen bij een van de grote talkshows?Lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten