maandag 17 september 2018

Politie op zoek naar Erwin Lensink


"...Wij snappen elkaar!"

Vanmiddag publiceerde 'Melder van misstanden' Nico van den Ham een opmerkelijk filmpje over de doorzoeking van zijn woning door de politie. Hieruit bleek dat zij dringend op zoek waren naar de voortvluchtige Erwin L. Erwin staat beter bekend als 'de waxinewerper', de man die op Prinsjesdag 2010 een waxinelichthouder tegen de gouden koets gooide. Hiernaast is hij meermaals gearresteerd tijdens zijn overige 'protestacties'.

"...toen hebben ze mij meteen in coma gespoten!"

Aangezien hij vanwege diverse incidenten ontoerekeningsvatbaar is verklaard, verbleef Erwin voor zijn verdwijning in de Van der Hoeven kliniek. Volgens zijn laatste berichten op twitter zou hij hier worden 'gestalked' door zijn begeleiders. Inmiddels is hij blijkbaar 'ontsnapt' en aangezien het morgen Prinsjesdag is, is de politie nu actief op zoek naar zijn verblijfplaats. 
"...Dat doet mij ook veel pijn!"

Hoewel Erwin officieel natuurlijk echt helemaal knettergek is, moeten wij hem inmiddels helaas wel gelijk geven als hij roept dat de ING bank een criminele organisatie is. Uiteraard is dit allemaal geen grap en hopen we dat Lensink zo verstandig is om morgen tijdens Prinsjesdag, geen acties uit te halen, waarmee hij zichzelf of anderen onnodig in problemen of zelfs in gevaar brengt.

'...Er is al politie geweest!'


...Landverraad of Handgranaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten