dinsdag 28 augustus 2018

#TrannyGate


Zware tijden voor complotgod Alex Jones en zijn vitaminepillen imperium! De afgelopen weken werd Jones vanwege 'hatespeech' gebanned op zo'n beetje elke website die van belang is voor zijn organisatie. Van Youtube tot Youporn, op bijna geen enkel videoplatform zijn zijn video's meer welkom! Alsof dit nog niet problematisch genoeg is, had Jones gisteren ook nog een ander probleem. Tijdens een live-uitzending liet hij per ongeluk de browsergeschiedenis van zijn telefoon zien. Hieruit bleek dat Jones naar transgenderporno kijkt. Op zich moet hij dat natuurlijk allemaal zelf weten, maar hiermee toonde hij aan dat zijn felle kritiek op transgenders op zijn zachts gezegd opmerkelijk is.

"...Use the word tranny and you are banned"

Alex Jones heeft nog altijd geen reactie gegeven op het Breaking news over hoe enorm schijnheilig hij is, komt hij straks ook met het excuus dat hij deze pagina slechts bezocht om onderzoek te doen?  Jones doet precies het tegenovergestelde van wat hij zegt, ondanks zijn constante kritiek op transgenders bekijkt hij ze dus wel stiekem. Een schandaal dat nu al bekend staat onder de naam 'Trannygate'. Is dit een stukje karma waarmee Jones zichzelf reputatieschade aandoet, of is er hier weer eens sprake van een groot kwaadaardig complot?

"....This is fake news!!!"

Alex Jones is overigens niet de enige complotguru die op transgenders valt. Ook Micha Kat heeft zichzelf recent 'exposed' op dit gebied. Bij een artikel, waarin hij aankondigde te gaan 'neuken' op een seksfestival, plaatste hij een foto waarop uitsluitend transgenders te zien waren. Het lijkt er dus sterk op dat ook Kat zich aangetrokken voelt tot deze doelgroep. Op zich allemaal niets mis mee natuurlijk, maar waarom plaatst Kat zijn bericht over zijn bezoek aan een seksfestival in de categorie pedofilie?

"....Wij doen er maar verslag van mensuh!!!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten