woensdag 1 augustus 2018

Breaking News: Bart van Well beschoten?

'...A Milli'

In dit filmpje zien wij hoe er een crowdfunding is opgestart om Bart van Well te helpen met alle kosten die hij heeft bij het aanvragen van politiek asiel in de Verenigde Staten. Aangezien Bart volgens het filmpje de eerste 180 dagen van zijn verblijf niet mag werken en dus geen inkomsten heeft, is het dringend noodzakelijk dat hij steun krijgt.Volgens de filmmaker heeft Bart zelfs zijn auto moeten verkopen om de reis te kunnen bekostigen. Blijkbaar is Amerika een duur land! Op zijn GoFundMe pagina kunnen we het verhaal lezen en zien dat hij reeds 38 dollar van de beoogde 100.000 dollar heeft opgehaald.

"Waarschuwing"

Moordaanslag
Sinds Bart het contact met JDTV verbrak, nadat hij wegens gezondheidsredenen was gestopt met zijn zaak tegen de staat, heb ik, op een kort gesprek over de activiteiten van zijn voormalige vriendin na, ook niets meer over zijn lot vernomen. Wel hebben we kunnen vaststellen dat de Stichting Get Well Foundation, waarmee Bart o.a. slachtoffers van misbruik zou gaan bijstaan, inmiddels is uitgeschreven uit het handelsregister.

Laat deze kinderen niet in de kou staan!

De verbazing was dan ook groot, toen wij uit het filmpje vernamen dat Bart vertelt achtervolgd te zijn door onbekenden en dat hij zelfs tot drie maal beschoten zou zijn tijdens een 'moordaanslag'. Waar en wanneer deze zou hebben plaatsgevonden is uit het filmpje niet op te maken. Helaas heb ik ook nog geen reactie ontvangen op mijn vraag aan de filmmaker om hier meer uitleg over te geven.

"We hebben daarvoor geld nodig!"

Ook van de 'onderzoeksjournalist' die bovenop dit verhaal zat hebben we nog niets mogen vernemen. Wellicht is deze nog te druk met zijn werkzaamheden voor Ferdy Roet, die dankzij zijn nobele inzet voor zijn claimstichting ook al zo enorm veel onrecht te verduren krijgt en hierdoor diep in de problemen zit.

Naast het nieuws over Bart van Well was er gisteren ook nog nieuws over een andere Demmink getuige. Koos van Woudenberg mocht bij de rechter uitleg komen geven over enkele van zijn publieke uitspraken. Kortom is het, zoals sommige mensen dat zouden samenvatten, weer een mooi zooitje! Vergeet u alstublieft geen geld over te maken, want zonder uw steun zou dit alles niet mogelijk zijn. Zodra er meer nieuws te melden is over de de asielaanvraag of de aanslag op Bart zullen wij dat natuurlijk direct melden!

"......Motherfucker i'm ill"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten