woensdag 30 augustus 2017

Contact met Marcel Vervloesem

"Laat ik je het voordeel van de twijfel geven, tegen beter weten in!"


Marcel Vervloesem is gelukkig weer terecht! Zoals je in het bovenstaande gesprek dat Wim Dankbaar op zijn site publiceerde kunt horen, is hij er echter wel zeer slecht aan toe. Reden te meer om eens goed na te denken over wat er met de bewijzen van de werkgroep moet gebeuren indien het echt de verkeerde kant op gaat met Marcels gezondheid! 

Volgens Vervloesem zullen we nog even geduld moeten hebben tot de zaak voor het Europees hof zal verschijnen. Maar waarom nog langer wachten terwijl dergelijk "belangrijk bewijsmateriaal" direct duidelijkheid zou verschaffen? De eerdere verklaringen van Vervloesem lieten niets aan duidelijkheid te wensen over. Dus waarom nog langer wachten? Uiteraard kunnen we niets afdwingen, maar ik hoop dat de waarheid over dit verhaal alsnog naar boven zal komen.

4 opmerkingen:

 1. Eric, je weet echt niet wat je doet en waarover dit gaat!
  Marcel Vervloesem is al sinds het jaar 2000 plus of min een jaar zeer ernstig ziek. Deze man was ooit als zwaar verwaarloosd kind opgenomen in een tehuis van de Zusters der Liefde. Hij was toen 2 1/2 jaar en kon nog niet lopen!
  Op latere leeftijd heeft deze zeer intelligente en warmvoelige man daar de prijs voor moeten betalen. Hij had omstreeks 2000 niet alleen zieke nieren, diabetes en een ernstige hartkwaal, maar ook prostaatkanker. Hij heeft het overleefd en hij leeft nog steeds.
  Van het telefoongesprek tussen Wim en Marcel krijg ik kippenvel! Wim weet er alles van, want de moeder van Jasper Steringa heeft ook slecht werkende nieren! Maar Wim eist wel dat Marcel met "het bewijs" komt. Hij zal nog wel eens bellen!!!
  Je weet niet half hoe ik afknap op zulke berichten. En in jouw video's met suggestieve teksten doe je volop mee aan deze hetze en desinformatie. Lees liever "Kinderen te koop" of Marcel Vervloesem de Schelm van Morkhoven".
  Begrijp je nou waarom ik geen deel meer uitmaak van jullie groepje: het Free Baybasin Committee of zoiets!
  Als de GROTE TON gaat lasteren, dan loopt de hele kudde achter hem aan! Inclusief jij en Wim Dankbaar, een man die zijn naam echt geen eer aandoet.
  LAAT MARCEL MET RUST, want de man heeft zijn sporen wel verdiend, maar hij is al meer dan een jaar weer eens ernstig ziek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Berkenbosch valt voortdurend voor foute mannen, waarvan ze stellig overtuigd is dat die volledig onschuldig zijn, of het nu Baybasin is of Vervloesem. Haar oordeel is niet gebaseerd op feiten, die verzint ze over het algemeen gewoon zelf, maar op een wantrouwen jegens autoriteiten. Dat er van alles aan de hand is met die Vervloesem dat duidelijk niet in de haak is ziet een kind, maar Berkenbosch praat alles wat scheef is recht.

   Verwijderen
  2. Met deze doordachte reactie val je niet alleen haar aan, maar tevens JDTV. Well Done!

   Verwijderen
 2. Jammer dat nu al jouw video's zijn verdwenen. Er zat echt veel waardevol materiaal tussen! Ik hoop dat dit terugkomt.
  De lastercampagne tegen Marcel Vervloesem schoot mij wel in het verkeerde keelgat. Dat die video's zijn verdwenen, vind ik niet erg. Maar de rest is echt JAMMER!!!
  Neem gerust de tijd om dit rustig uit te zoeken, want ik ben er niet op uit om onrust te zaaien. Ik ga slechts voor de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen