vrijdag 18 augustus 2017

Beslissing op bewilligingsverzoek onderzoek Demmink

"Nee, dank u!"

JDTV vraagt al sinds 2008 om serieus onderzoek naar de ernstige beschuldigingen tegen Dhr.Demmink. Om 14:00 uur zal er een persbericht online komen van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden over hun beslissing m.b.t. het bewilligingsverzoek dat het Openbaar ministerie deed i.v.m. de vervolging van oud Secretaris generaal van het Ministerie van Justitie.Joris Demmink.

De rol van Turkije in dit verhaal is natuurlijk meer dan opmerkelijk te noemen, gezien de geruchten dat Dhr.Demmink en daarmee de Nederlandse overheid gechanteerd zouden zijn met het kindermisbruik van Demmink in Turkije. Doel hiervan zou zijn geweest om de Koerd Huseyin Baybasin het leven onmogelijk te maken. Een meer dan bizar verhaal dus! Kloppen de beschuldigingen dat de Nederlandse overheid telefoontaps gemanipuleerd zou hebben om Baybasin onterecht een levenslange gevangenisstraf te kunnen opleggen en was Demmink wel degelijk in Turkije, of is dit een sluwe actie om het imago van justitie te schaden door een gewetenloze drugscrimineel? Helaas zullen we ook vandaag waarschijnlijk nog geen definitief antwoord op deze vraag krijgen.

Volgens de persvoorlichter zijn de partijen zelf al in het bezit van deze beslissing van het gerechtshof. Loopt Joris Demmink op dit moment samen met Fred Teeven en  Ivo Opstelten  de polonaise, of heeft hij zijn koffers gepakt en is hij inmiddels stiekem het land uit gevlucht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten