zaterdag 17 juni 2017

Micha kat wil ontoerekeningsvatbaar verklaard worden


"We hebben te maken met een hele krankzinnige situatie."

Je moet er wat voor over hebben om onder je doelbewust zelf uitgelokte straffen uit te komen! 'Onderzoeksjournalist' Micha Kat zoekt uit hoever je moet gaan voordat je ontoerekeningsvatbaar verklaard kan worden!

Hoewel het professionele leven van Micha Kat het beste kan worden omschreven als een grote mislukking, heeft hij toch een klein succes behaald in de rechtbank met een uitspraak dat zijn uitingen niet serieus genomen kunnen worden. Dit resultaat was mede te danken aan zijn strategie om zichzelf tot hofnarretje en profeet te benoemen. Met deze uitspraak had Kat een vrijbrief voor een onophoudelijke stroom aan smaad en zieke suggesties.


"Ik ben een profeet!"

Dhr.Kat is al jarenlang bezig met bizarre praktijken, in een poging ontoerekeningsvatbaar verklaard te worden. Dit heeft hij onder andere geprobeerd met valse bommeldingen en het verstoren van openbare bijeenkomsten. Micha richtte zich tot ook meermaals tot voorzieningenrechter C. Berkhout om deze o.a. met geweld te bedreigen.Volkskrant-advocate Christien Wildeman kreeg een preek over hoe zij Micha voor gek wil verklaren. Om dit kracht bij te zetten maakte hij ook een video, waarin hij Chris Klomp vermanend toesprak en de ouders van Marianne Vaatstra nog even kwetste met de zieke complottheorie over de moord op hun dochter. Om vervolgens huilend over te gaan naar het zoveelste 'klomplot' tegen zijn persoon Nadat ook dit niet het gewenste effect had, ging hij maar over tot malle dansjes om de kijker te overtuigen dat hij echt helemaal koekwaus is.

"Down with the Clown"

Helaas vergat ons juridisch genie hierbij zijn clownsneus op te zetten, waarmee hij volgens zijn eigen woorden dus aangaf dit soort uitspraken wel degelijk serieus te menen. "Het is te krankzinnig voor woorden". Blijkbaar zijn 10 maanden cel nog niet lang genoeg voor Dhr.Kat. Hopelijk zal men de act van deze 'wijsneus' doorzien en hem gewoon lekker naar de bajes sturen! We zijn benieuwd of zijn celgenoten straks ook zo kunnen lachen om de streken die hij "buiten" uitgehaald heeft!


"...Een voorbeeldfunctie"

1 opmerking:

  1. Vraag me af of dit een oplossing van alles is, dan sta je wel je hele verdere leven onder toezicht?

    BeantwoordenVerwijderen