donderdag 20 april 2017

Is Rob Scholte paranoïde?

"...Daar zijn lijsten van"

Tijdens een interview met Paul van Liempt, liet kunstenaar Rob Scholte zich kort uit over de zaak Demmink en de staat van de media. Weet van Liempt echt niets van de zaak Demmink of houdt hij zich van de domme omdat hij een goede interviewer is? Bekijk het complete interview bij RTL Z


Opmerkelijk genoeg kwam RTL Nederland afgelopen week zelf ook nog even behoorlijk onder complotvuur te liggen, nadat zij bekend maakten vanwege de tegenvallende kijkcijfers geen afleveringen van Dr.Phil meer te zullen uitzenden op RTL4. Sommige bronnen beweerden echter dat dit het gevolg zou zijn van een controversiële aflevering, die niet uitgezonden zou mogen worden. Hebben kindermisbruikers met grote politieke invloed de media volledig in hun greep?


"Bedreiging?.....Ik heb niemand bedreigd."

Tijdens het interview met RTL heeft Rob Scholte het over Nederlandse journalisten die ondergedoken zouden zitten in het buitenland. Hier op het JDTVHQ kennen we er daar maar een van! Zou Scholte ook weten dat deze journalist stiekem teevendealtjes maakt en zijn eigen collega's bij de politie aangeeft, of dat hij opzettelijk hun verdediging in de rechtbank saboteert? Uiteraard hebben we het hier over Micha Kat. De voormalige onderzoeksjournalist die er alles aan deed om de zaak Demmink op de kaart te zetten en zich bijzonder druk maakte over de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting in Nederland. Tegenwoordig is Kat gewoon weer voor andere zaken te huur, zoals te zien is aan zijn werkzaamheden voor de stichting loterijverlies. Kats ervaring komt deze stichting goed van pas, aangezien hij ook ruime ervaring heeft met het doen van claims.

Net zoals bij de zaak Demmink, misbruikt Kat ook deze zaak voor eigen gewin en om zijn eigen slachtofferrol als vervolgde journalist verder uit te kunnen bouwen. Kat werkt al jaren aan dit imago en om dit voor elkaar te krijgen, schuwde hij het niet o.a. bommeldingen te plegen om zo zijn eigen arrestaties in scene te zetten. Uiteraard vertelde Kat dit niet aan zijn medestanders, waardoor deze de indruk kregen dat justitie hem vervolgde vanwege zijn werkzaamheden in plaats van zaken zoals het doen van bedreigingen en het niet betalen van zijn restaurantrekeningen!

Aanhouding Micha Kat 20-12-2012

Tijdens het maken van dit filmpje hadden we geen enkel idee over de reden achter deze plotselinge arrestatie van Micha Kat. Achteraf bleek dat hij zonder te betalen met een smoesje was weg gelopen van een etentje in Nieuwspoort, waarop hij ons team vlak voor deze arrestatie had getrakteerd. Kat heeft deze aanhouding dus gewoon zelf in scene gezet en speelde vervolgens voor de camera de vermoorde onschuld. In feite is deze man dus gewoon een keiharde bedrieger en een oplichter.


Eerlijk gezegd weet ik niet of Rob Scholte paranoia is....misschien ben ik het ondertussen zelf wel! Waarom vlucht Kat voor justitie, maar levert hij zijn medestanders aan hen uit? En hoe kan het dat deze strijder voor de persvrijheid zich totaal niet druk maakt over het aantoonbaar onrechtmatig vernietigen van in beslag genomen JDTV beeldmateriaal door Justitie? ...Dat is toch vreemd!
Het Openbaar Ministerie heeft JDTV zelfs al spontaan een schikking aangeboden wegens haar onrechtmatige acties. Moet je eens voorstellen Micha Kat die eenvoudig een claim bij justitie kan binnen halen maar het niet doet!

Het is ook opmerkelijk dat Kat sinds zijn geheime gesprekje met Fred Teeven, en de opmerkelijke zet van zijn werkgever, plotseling geen verslag meer doet van de ontwikkelingen in de Demmink zaak. In plaats daarvan doet hij er tegenwoordig alles aan om zichzelf en deze serieuze kwestie belachelijk en ongeloofwaardig te maken! Je zou bijna gaan denken dat Kat nu zelf in een groot complot betrokken is......voor zover dat niet al het geval was natuurlijk!

Helaas hebben we geruime tijd geleden al van dichtbij kunnen vaststellen dat Micha Kat fake is en andere belangen dient dan waarvoor hij zegt op te komen. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe hij de samenwerking met de NOS in het Demmink onderzoek onmiddellijk saboteerde, om de NOS vervolgens te gaan beschuldigen van het in de doofpot stoppen van deze zaak.

Soms duurt het even om de waarheid te zien. Hopelijk verdiept Rob Scholte zich ook nog eens wat meer in het verhaal om zelf vast te kunnen stellen of Micha Kat nu echt zo in de moeilijkheden zit vanwege zijn werkzaamheden als onderzoeksjournalist, of vanwege zijn smerige en frauduleuze oplichtingspraktijken. Mijn persoonlijke conclusie is helaas dat het Kat voornamelijk om zijn eigen belang gaat, hierbij heeft hij er geen enkel bezwaar tegen om anderen zwaar te benadelen. In zijn laatste artikel tracht Kat mij ook weer opzettelijk te beschadigen, door mij wederom zonder enige onderbouwing een junk en crimineel te noemen. In het artikel claimt Kat ook door middel van IP adressen te kunnen aantonen dat ik onder een alias actief zou zijn om hem te benadelen, maar laat vervolgens na om dit ook echt te doen.


Deze valse beschuldigingen durft Kat niet in mijn gezicht te uiten, omdat hij weet dat ik hem daarna een flink pak rammel zou bezorgen. Dankzij zijn acties sta ik nu in de europese DNA databank voor geweldplegers vermeld, dus wat dat betreft heb ik toch niets te verliezen. Helaas is Kat niet zo moedig en moet ik me als brave burger maar weer zien in te houden. Hopelijk krijgt die lafbek straks de volle twee jaar celstraf die je volgens het wetboek voor een dergelijk delict kan krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten