dinsdag 7 februari 2017

Het afscheidsfeest van Ard

"...Koekwaus!!!" 

Het ging er gisteren weer eventjes ouderwets ruig aan toe tijdens het afscheidsfeestje van Ard van der Steur in de kantine van het Ministerie van Vuiligheid en Justitie! Reden van zijn vertrek bij het ministerie, is natuurlijk de crisis in de rechtsstaat en het complot rond het beroemde bonnetje van Teeven. Over de details van het feest mogen wij i.v.m. de privacy natuurlijk niets prijs geven! Wel kunnen we vertellen dat die boefjes van het OM, de in beslag genomen waren altijd op professionele  wijze grondig weten te vernietigen! Volgens de geruchten is het nog tot in de vroege uurtjes onrustig geweest op het ministerie. Volgens onze bronnen  zijn ze op dat ministerie niet helemaal lekker, want het was blijkbaar echt weer een "mooi zooitje!

Helaas mochten er tijdens het feest geen beeldopnamen gemaakt worden. Daarom moet u het maar doen met bovenstaande fotoreportage van het afscheid van Ard van der Steur in de 2e Kamer der S.G.
"Het was beregezellig!...Voor de laatste keer, een party met deze ouwe heer!"


2 opmerkingen:

 1. "Complotdenkers draait om een handjevol warhoofden".

  Oh ja? Als tijden de grote vakantie de brandstof altijd iets duurder is dan ligt het vermoeden over "afspraken" anders wel erg voor de hand. Maar we kunnen niets echt iets bewijzen. En zo wordt dan een echte complottheorie geboren.

  Dus hoezo "warhoofden"? Ik ben een complotdenker en daar schaam ik me niet voor. Wie tegenwoordig geen complotdenker is die is op z'n minst "een beetje eenvoudig gestructureerd".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dan is er nog iets. Behandel uw overheid zoals de overheid ù behandelt: als een GROTE NUL. Dus niet meer gaan stemmen. Ook niet op nieuwe partijen die u van alles beloven. Want zij die beslissen zijn door niemand gekozen en zij die door u gekozen zijn mogen niets te beslissen.

  Niet meer gaan stemmen. Laat ze lucht voor u zijn, dat bent u voor hen ook!

  BeantwoordenVerwijderen