woensdag 15 februari 2017

De Kroon misleid(t), Deel 1De Nederlandse overheid als je tegenstander.

Dit is deel 1 van de documentaire De Kroon misleid(t). In deze aflevering wordt over het te gronde liggend conflict tussen Sam Broersma en de Belastingdienst verteld. Dat het een mooi zooitje is bij de belastingdienst is inmiddels algemeen bekend, maar volgens Dhr Broersma is er in zijn zaak feitelijk sprake van een groot complot! 

"De staatshoofden Beatrix en Willem Alexander hanteren en dekken in hun conflict met klokkenluider Sam Broersma, samen met de premiers Kok, Balkenende, en Rutte meerdere doofpotten. Ook met zijn in 2010 in eigen beheer uitgegeven boek ‘Hare Majesteits leugens regeren’ riep Sam Broersma mede ook voltallig controlerend ‘politiek Den Haag’ te hulp. Zijn jarenlang verzonden noodkreten over zo veel ‘wetschendingen’ bleken daar echter boosaardig en compleet genegeerd te worden. ". 

Om dit aan te tonen is Broersma met zijn "door de belastingdienst doelbewust valselijk opgemaakte brief" en de JDTV camera op pad gegaan. In dit eerste deel van deze zevendelige serie zien we ook de gefilmde reacties in deze bijzondere Koninklijke fraudezaak van Pieter van Vollenhoven (eerste exemplaar boek) en interviews met de premiers Balkenende, Rutte en vicepremier Asscher. 
Bekijk de complete serie via youtube of lees meer op www.sambroersma.nl

2 opmerkingen: