donderdag 14 juli 2016

Morkhoven update

'Het zal nog escaleren in de toekomst'

Afgelopen vrijdag zou er weer een nieuwe aflevering verschijnen in onze serie over de bewijsmiddelen die in handen zijn van van werkgroep Morkhoven. Wij kregen later een bericht dat dit wederom uitgesteld zou worden naar de daaropvolgende woensdag. Helaas hebben wij ook gisteren nog geen nieuwe documenten of screenshots van de Apollo Tape mogen ontvangen van werkgroep Morkhoven. We hopen dat alles goed is met de leden van de werkgroep en dat wij snel meer nieuws kunnen brengen.

Marcel leeft in ieder geval nog wel!


4 opmerkingen:

 1. Jij hebt nog nooit iets gezien, niemand niet...wanneer wil het tot de complotters doordringen dat Vervloesem gewoon een enorme oplichter is en hij jullie allemaal keihard bij de strot heeft met zijn zogenaamde "Apollo-tapes" maar hij nog nooit 1 beeldje heeft kunnen tonen?? En toch blijven jullie in dat clubje charlatans geloven. Als ze echt Demmink en andere hooggeplaatste pedofielen hadden willen pakken hadden aan jullie blogs en sites een arsenaal aan zenders gehad waarop ze beelden gewoon konden showen, en was de MSM er ook achter gekomen. Dat Vervloesem die kans laat liggen wil dus zeggen dat hij een oplichter is die nooit enig beeld heeft gehad. Ja een vertekend beeld van zichzelf als held...terwijl hij zelf WEL meerdere malen voor pedofilie is opgepakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trouwens even een dik vet compliment van mijn kant als criticus van de plotters. Jij laat tenminste WEL alle kritiek staan en probeert gewoon met je critici in contact te blijven op een normale manier. Daar waar mafketels als Kat, Dankbaar, Vergeer, BlikopNosjournaal gewoon alles wissen en hard voor zichzelf in mantra zeggen geen kritiek te krijgen op hun sites maar alleen steunbetuigingen laat jij wel gewoon kritiek toe en blijf je respectvol jegens zowel mede- als tegenstanders. Dat siert je!! Sterker nog, je ziet jou als enige regelmatig jezelf verweren op anti-plottersites omdat jij hen en wij jou met respect behandelen. Mag ook wel eens gezegd worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De zelfmoorddaad is net zo nep als die Apollo tape.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alles is nep, de invallen ook. Nergens bewijs van ook niet die zogenaamde doodverklaringen. Ik vind de volgers ondertussen erger dan Vervloesem. Laat je niet kisten Marcel! Hahaha. Heeft iemand al de foto's gezien van de boekpresentatie? Hoor hoe vlot de leugens eruit komen.
  Groet, Myra
  https://youtu.be/NM-rF23PvXE

  BeantwoordenVerwijderen