vrijdag 1 juli 2016

Documenten Werkgroep Morkhoven Deel 3

Documenten Werkgroep Morkhoven Deel 3

Ook deze week heeft Vitalifeiten weer een compilatie gemaakt van de documenten en teksten die werkgroep Morkhoven  deze week op facebook geplaatst heeft. Eigenlijk had dit afgelopen vrijdag al moeten gebeuren, maar Morkhoven zei enige vertraging te hebben gehad wegens actuele ontwikkelingen in hun onderzoek.

In dit derde deel zien wij weer enkele documenten die volgens Morkhoven betrekking hebben op de volgende vragen. Hoe verliep de slag tussen het Nederlandse ministerie van Justitie en de Werkgroep Morkhoven rond het dossier Zandvoort? Waarom moest het kopstuk Gerry Ulrich vermoord worden?
Wat was de verbinding Zandvoort-Temse-Madeira en de kindersmokkel en hoe blokkeerde de Belgische Justitie Marcel Vervloesem?


Manuel Schadwald

De grote vraag waar wij na al deze jaren graag antwoord op zouden willen zien, is natuurlijk of de werkgroep daadwerkelijk in het bezit is van de videoband waarop te zien zou zijn hoe diverse personen, waaronder een hoge justitieambtenaar, de vermiste Manuel Schadwald zouden misbruiken en uiteindelijk zelfs vermoordden. Dit zou plaats hebben gevonden aan boord van het zeiljacht Apollo. De twaalfjarige Manuel Schadwald verdween in juli 1993 uit Berlijn. Voordat de Duitse politie hem registreerde als weggelopen woonde bij zijn moeder. Zijn ouders waren gescheiden.

Manuel is tot op de dag van vandaag vermist. Marcel Vervloesem heeft in het verleden al meerdere keren aangegeven in het bezit te zijn van het beeldmateriaal, dat deze zaak in een klap op zou lossen. Het beeldmateriaal dat hij zou hebben veilig gesteld was afkomstig uit een collectie van Gerry Ulrich. Deze video zou inmiddels in een kluis in Berlijn liggen. Ondanks eerdere beloftes dat er bewijs zou komen van deze opmerkelijke claim, heeft dit tot op heden helaas echter nog altijd niet plaatsgevonden. Enkele weken geleden ontstond er op internet enig rumoer over het bestaan van deze videoband, waarop de werkgroep aankondigde om met 4 onthullende publicaties te komen. De eerste 3 delen van deze serie zijn  hier te vinden. Het vierde deel zou vandaag nog moeten uitkomen. Zullen wij nu eindelijk bewijs van het bestaan van de Apollo videotape krijgen, of krijgen we opnieuw een heel verhaal over lopende onderzoeken en tactische strategie├źn te horen? Uiteraard verwachten wij niet van de werkgroep dat zij beelden van kinderporno en een gruwelijke moord online plaatsen. Het moet echter wel mogelijk zijn om enkele screenshots te maken van de video, waarop de boot en de aanwezigen te identificeren zijn zonder dat dit aanstootgevende plaatjes oplevert. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door de gezichten uit te vergroten.


Ondanks het feit dat wij reeds meerdere verzoeken hebben gedaan aan Morkhoven om het bestaan van deze video aan te tonen, hebben wij tot nu toe nog steeds niets gezien. Dhr.Vervloesem geeft al geruime tijd aan met een grote klapper te zullen komen. Als hij in het bezit is van deze beelden is dit natuurlijk het ultieme moment om dit ook aan te tonen. Helaas is hij niet opgeroepen als getuige in de van Well verhoren, Als je ergens een klapper zou kunnen maken met dergelijk beeldmateriaal is het daar wel. Zou er een duister complot spelen waarbij Mr de Witte samenwerkt met Demmink om ook dit bizarre verhaal in de doofpot te houden?

Zoals gezegd zijn we dus zeer benieuwd naar de grote onthulling waarmee de werkgroep vandaag weer mee naar buiten zal treden. De werkgroep geeft nu al jarenlang aan deze gruwelijke vermissingszaak tot een einde te willen brengen  De gedachte dat de moeder van Manuel nog altijd geen antwoord heeft op haar vragen over het lot van haar zoon en hier nog iedere dag op moet wachten, terwijl de video met het antwoord gewoon ergens in de stad in een kluis ligt, is natuurlijk ondragelijk. Kunnen we vandaag eindelijk een einde maken aan de onzekerheid rondom het bizarre verhaal van de Apollo en de vermiste Manuel? Na alle eerdere geruchten die hier over zijn verspreid door Dhr.Vervloesem, is niet vreemd dat men inmiddels zeer wantrouwend kijkt naar de claims over het bestaan van deze video. Zal Morkhoven nu eindelijk alsnog met deze grote onthulling komen, of zal dit verhaal niets meer dan gebakken lucht blijken te zijn en schuift de werkgroep Morkhoven deze grote onthulling steeds voor zich uit omdat deze simpelweg niet bestaat?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten