vrijdag 8 juli 2016

De documenten liegen niet


Dat het Openbaar Ministerie eind juni liet weten niet tot vervolging van Demmink over te willen gaan wegens de verkrachtingen die hij in Turkije op zijn geweten zou hebben, verbaasde niemand omdat iedereen het zag aankomen. Wel eigenaardig zijn de jubelende reacties van ‘Demmink-dekkers’ die onmiddellijk iedereen die de onschuld van Demmink niet wil accepteren meteen maar weer in de hoek plaatst van de ‘rancuneuze complotdenkers’. Alsof het OM Demmink overtuigend heeft vrijgepleit. Niets is minder waar, er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij onschuldig is. De website Het Haagse Complot heeft het heel ondubbelzinnig samengevat. De conclusie is snoeihard. Demmink is bewezen schuldig aan meineed: Hij was wél in Turkije ten tijde van het incident. Zelfs al zou meineed het enige vergrijp zijn, is het al een zeer ernstig feit. De hoogste ambtenaar van Justitie die onder ede zit te liegen, terwijl hij daarvoor geen enkele andere reden kan hebben dan zich een alibi te verschaffen voor een misdrijf. De documenten liegen niet!

Lees verder bij De Demmink Doofpot

2 opmerkingen:

  1. Goed zo, JDTV! Hoe vaker men dit zegt, hoe meer mensen het lezen! Demmink wordt nu professioneel van de haak gehaald, terwijl de sadistische kinderverkrachting gewoon doorgaat. Denk ook eens aan al die minderjarige asielzoekertjes die als sneeuw voor de zon verdwenen! Waar zijn ze? Crimineel pedo-netwerk is nog altijd een niet bestaande categorie! Maar waar zijn ze?
    Het is om te huilen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je mag in Vernederland tegenwoordig de kindbruidjes die je bij IS hebt gekocht gewoon hiernaar toe halen en er zelfs mee trouwen.

    http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2016/05/het-kindhuwelijk.html

    BeantwoordenVerwijderen