dinsdag 16 februari 2016

'Cannabis moet uit de criminele hoek'


Op een politiebureau komen vertellen over de positieve eigenschappen van cannabis; het heeft iets weg van vloeken in de kerk. Maar dat is niet wat Bart Hissink komt doen. “Ik wil het imago van de plant verbeteren”, aldus de oud -televisiepresentator uit Goor. Bart (46) rookt cannabis. Eén à twee gram per dag. Vroeger was er geen haar op zijn hoofd die eraan dacht om te gaan blowen. Nu is het de enige manier om met zo min mogelijk pijn en chaos door het leven te komen.


Junk
Bij zijn deelname aan een rally als navigator, in 2009 in België, kreeg Bart een zwaar ongeval waar hij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) aan overhield. Dit zorgt onder meer voor zenuwpijn en het slecht kunnen verdragen van prikkels, zoals geluiden. “Aanvankelijk schreven de artsen mij allerlei harddrugs voor. De pijn verdween, maar ik voelde helemaal niets meer.”

Omdat hij geen ‘apathische junk’ wilde zijn, besloot Bart om af te kicken en verder te gaan kijken. Deze zoektocht bracht hem bij cannabis. “Het eerste trekje van een joint was een verademing: alsof ik een veel te kleine helm afzette. Mijn spieren ontspanden en het werd eindelijk rustig in mijn hoofd .

Lees meer

1 opmerking:

 1. Need a small business loan to get the working capital you need? Get quick & easy access to the funding you need,financing you need to help your business grow Quickly.Email: lendingcashhelpdesk@gmail.com
  Blog:https://capitallendingfince.blogspot.com/
  ===============================================================

  Een lening voor kleine bedrijven nodig om het benodigde werkkapitaal te krijgen? Krijg snel en gemakkelijk toegang tot de financiering die u nodig heeft, de financiering die u nodig heeft om uw bedrijf snel te laten groeien.
  Blog: https: //capitallendingfince.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen