woensdag 6 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie Gouverneur Der Residentie

"....Nee dank u!!!"

In deze voorlopig laatste aflevering van JDTV, nemen we een kijkje bij de nieuwjaarsreceptie van de Gouverneur Der Residentie. Tot onze grote verrassing kwamen we o.a. Joris Demmink, Piet Hein Donner en Docters van Leeuwen tegen. Ook de Turkse ambassadeur Sadik Arslan was aanwezig om zijn gelukswensen over te brengen.

©JDTVproducties / E.M.Donk

8 opmerkingen:

 1. Kom op mensen hoe kunnen deze varkens aan de macht blijven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ergens dit jaar zal er iets gebeuren waar de msm, aivd, trolletjes en de pro-demminkkliek de controle verliest. Dat gaat gebeuren. Vele maskertjes zullen eraf vallen. Houd moed waarheidstrijders!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat horen we al 10 jaar.

   Ik zie graag optimisten, maar gaarne wat geloofwaardigheid erbij, dankie.

   Verwijderen
  2. Ha die Guus, hou de publicaties van Rein Gerritsen + Langendoen en Wim vd Pol in de gaten. Daar staat enorm veel info in over de Zaak Baybasin (en de werkwijze van Demmink, Hugo Hillenaar en heel veel medewerkers van justitie). Natuurlijk ben je sceptisch omdat er al zolang heel veel wordt belooft.. maar nu ... in 2016 gaat er toch echt veel naar buiten komen. Het is allemaal nog veel smeriger dan iedereen voor mogelijk heeft gehouden.

   Verwijderen
 3. Je zult daar maar staan om die varkens te bewaken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1 wachtmeestertje was een klein beetje wakker geworden/aan het worden tussen die varkens en zei sorry.....Die de cameraman zijn id vroeg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelul daarom duurt t zo lang.....teeven en demmink maar goed in land van blinden is eenoog koning.

  BeantwoordenVerwijderen