maandag 21 december 2015

Verbod op boek over verdwenen Srebrenica-fotorolletje


Auteur Edwin Giltay is door de rechtbank Den Haag verboden zijn boek ‘De doofpotgeneraal’ nog langer te verspreiden of te promoten, meldt het Leidsch Dagblad. Het boek, dat handelt over het beruchte fotorolletje uit Srebrenica, zou een oud-medewerkster van de Militaire Inlichtingendienst (MID) in haar goede naam aantasten.

Lees meer bij Villa Media

1 opmerking:

 1. Ik las daar over vorig jaar.
  Toen ik zag dat Jan Pronk als eerste geciteerd werd om het boek er over aan te raden, wist ik dat het propaganda was.

  Dit hele fotorolletje verhaal is absolute onzin.
  Om dit uit te leggen hoe het werkelijk zit, dat is lastig, want er is enorm veel geheimhouding bezig ten aanzien van de genocides door de NAVO.

  Als Nederland zou begrijpen wat ik begrijp, dan zou Dutchbat haar geweerlopen 180 graden draaien. Om te schieten met scherp.

  Toch probeer ik het.
  Check de (Engelse) tekst van deze Youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=U-EQJA8Ahac
  3,45 minuten.
  De tekst gaat onder meer over een onschuldige man, die hier in Nederland in de gevangenis zit, beschuldigd door misdadigers, met misdaden, die VELE MALEN erger zijn, dan waarvan Joris Demmink beschuldigd wordt. De video beelden van de man met het bekertje, made in Holland. Den Haag.

  Jan Pronk heeft daar voor het "Srebrenica" verhaal verzonnen, eind vorige eeuw. Dat is een afleidingsmaneuvre voor wat de werkelijke achtergronden waren. De werkelijke achtegronden werden genoemd door Slobodan Milosovic in de bekende film met overste Karremans. De pianist Karremans. De feiten zijn: NAVO en de VN hielpen de Kroaten met uitmoorden van Serven!

  Ik zag die hype rond dit boek op andere bloggers dan hier.
  Ik weet niet wat u lieden bezield ook daar maar weer in te trappen.
  Het is een val.

  Veel bronnen zijn er niet op internet, want de waarheid over die oorlog wordt geheim gehouden. Dutchbat heeft zeer ernstige misdaden begaan, maar uit onwetendheid. En door de luchtmacht, niet door de landmacht. "Straffen" is zinloos, die onwetendheid moet verdwijnen. En als die verdwenen is, dan weet ik dat deze VPRO medewerkers gearresteerd zullen worden ter ondervraging. Ik hoop Jan Pronk ook, maar ik vrees dat heer Pronk veel meer macht heeft dan Koning Willem Alexander. Al die VPRO documentaires over internationale zaken zijn misselijkmakende leugens, verkeerde voorstelling van zake.

  Als u lieden de achterlijke papist wil blijven uithangen, dit zal u verhaalt worden op uw kinderen. U komt hier niet straffeloos van af.
  http://www.reformation.org/holocaus.html
  http://www.fantompowa.net/Flame/vatican_and_war_crimes_in_.htm
  http://www.emperors-clothes.com/vatican/cpix.htm

  BeantwoordenVerwijderen