dinsdag 29 december 2015

Minister Van Dijk-Silos meedogenloos over kindermisbruik

"De belofte"

In 2016 zal er een harde strijd tegen kindermisbruik gevoerd worden. Er zal zonder aanzien des persoons worden opgetreden. Dit heeft de minister van Justitie & Politie, Jennifer van Dijk-Silos (JusPol) op de jaarafsluiting van het Korps Politie Suriname maandag aangekondigd. De fondsen zijn binnen om de landelijke operatie te beginnen. Het maakt Van Dijk-Silos niet uit of ze als gevolg van de campagne het ministerschap zal verliezen.

“We gaan er keihard tegenaan want onderzoek wijst uit wie er achter staan. And no matter who it is, from where he comes, from which level that person is, we are gonna lock ‘em up! Geloof me,” zegt Van Dijk-Silos resoluut. “En misschien zal ik bedankt worden. Maar dan weet ik dat ik wat voor het land heb gedaan. Ik hou teveel van mijn land om toe te staan dat er straks geen gezond volk is, omdat kinderen tussen tien en veertien jaar seksueel misbruikt en geëxploiteerd zijn geworden.”


  "Het gaat om het belang van het kind"

De minister is woedend dat er tot nu toe niet opgetreden wordt tegen de daders. “Ik ben zelf moeder en grootmoeder. Ik moet er niet aan denken dat een persoon mijn kleinkinderen aanraakt. Geloof me, u gaat me daar komen opzoeken in die cel. Ik vermoord die persoon. Dat is mijn emotionele reactie.”

Lees meer bij Starnieuws

3 opmerkingen:

 1. Dear Mrs Jennifer van Dijk- Silos, Thank Thank Thank you!!!
  I will support you from the Netherlands, such as Joris Demminck Basterd HOMO PEDO ( ex Ministerie Veiligheid & Justitie), ook al bent u ' afhankelijk' vanaf 1979 van PIRATEN NEDERLAND. is er hier nog veel ( arrestatie) werk voor de DADERS van deze MISDADEN tegen de MENSHEID!!! Tevens heling voor de slachtoffers, daar heb ik een plan voor in de vorm van nog op te rochten Stichting, zoals Bart van Wel( slachtoffer Joris Demminck die DURFT te spreken) U kunt mij bereiken via karenschrier@hotmail.nl. Graag zie ik uit naar uw reactie!
  Met de meeste hoogachting, mevrouw Karen Rosalyn Schrier, moeder van een slachtoffer die door aan de NOODKLOK te luiden uit haar ouderlijk gezag is gezet( omgekeerde wereld) door het PEDO NETWERK NEDERLAND waar ' verwekker' ik zeg noet vader DEEL van UIT maakt. Helpt u mij door dit uit te bannen?
  Mijn dank zal namens alle slachtoffers voor EEUWIG zijn.
  G*D bless and freedom and justice will come for OUR CHILDREN!!!!! Thank you in advance, Yours sincerely. Karen Schrier

  BeantwoordenVerwijderen
 2. a.u.b. kijk in onze instellingen, hoe onveilig hier onze uithuis geplaatste kinderen onveilig zijn.
  En als bescherming krijgen ze de prikpil al met hun 13 jaar.
  Het moet toch niet mogelijk zijn, dat onder hun toe zicht goed gekeurd is, dat deze kinderen ook gedwongen seks hebben onder elkaar, en als moeder was het onmogelijk om aangiften te doen, en mijn kind mocht het niet. afz Moederkevanx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie woorden van politici, dat kennen we onderhand wel.

  De bron van kindermisbruik zijn internaten en weeshuizen. Kinderen die daar misbruikt werden, nemen dit mee naar de maatschappij. Ik ken hier slechts Amerikaanse bronnen voor, maar weet wel dat dit overal zo is. Vervolgens worden de kinderen die verkracht worden zelf ook weer pedofiel, want door hun ervaringen vinden ze het moreel acceptabel kinderen te verkrachten.

  Daarnaast is er nog een enorme politieke achtergrond.
  Pedofiele machthebbers zijn gemakkelijk te chanteren, dus worden die gebruikt om autoriteit te krijgen door geheime diensten.

  Het probleem is heel wat complexer als deze dame dit voor stelt. Maar daarom zal ze dus politica zijn.

  Ik weet niet of het in Suriname zo erg is als in Nederland, maar de gemiddelde bouwvakker of fabrieksarbeider is in ons land is aanmerkelijk beschaafder, dan de gemiddelde politicus.

  BeantwoordenVerwijderen