zondag 13 september 2015

Volg prinsjesdag via NoNOnSens

Boeiende gasten en scherpe interviews live vanuit ‘hartje Den Haag’! 

Diverse onafhankelijke media slaan op de derde dinsdag in september de handen ineen, om u te voorzien van een middag ongezouten live-verslaggeving met kritische vragen. Zo’n onafhankelijk media-offensief is nog niet eerder vertoond in Nederland, we hebben het hier dus over een echte ‘first’ in het traditionele medialandschap!

Op 15 september valt er dus echt wat te kiezen! Een middag lang live nieuws uit Den Haag; interviews met gasten in de studio; straatreportages en snoeiharde columns. In de studio zullen diverse gasten van verschillende pluimage aanwezig zijn, zo komen o.a. Presentator Cees Grimbergen en Waxinewerper Erwin Lensink hun visie op deze bijzondere dag geven. 
"De Livestream"

Volg de live verslaggeving "noNOnSense Prinsjesdag" via de YouTube livestream. Uw mening stellen wij op prijs en interactie is voor ons vanzelfsprekend, kom naar onze studio of doe mee via social media of de live-chat.

2 opmerkingen:

  1. Waar wordt het gehouden?Ik wil graag de uitzending bijwonen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De uitzending in de studio bijwonen is helaas niet mogelijk. Iedereen kan meedoen en invloed hebben op de discussie, via de diverse kanalen zoals twitter en facebook. Morgen staat er een compleet overzicht op het blog.

    BeantwoordenVerwijderen