zaterdag 15 augustus 2015

Verdachte van liquidatie Lahnstein opgepakt in Albanië

De reconstructie van Opsporing verzocht

In Albanië is een 35-jarige man aangehouden, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Soufien Lahnstein in Maastricht eind 2013. Het Openbaar Ministerie in Maastricht liet vrijdag weten dat het onderzoek nog in volle gang is.

De moord op Lahnstein (28) werd vastgelegd met een bewakingscamera. Op de beelden was te zien dat de schutter het slachtoffer al rennend van achter neerschiet. Lahnstein strompelde verder en zakte buiten beeld in elkaar. Hij overleed in het ziekenhuis.

De verdachte zat al vast in Albanië vanwege betrokkenheid bij een schietpartij in dat land. Hij is aangehouden in zijn cel. Behalve S. zit nog een andere verdachte vast.

Afrekening
De moord is waarschijnlijk een afrekening in het criminele circuit. Lahnstein handelde in drugs en leidde een lucratief leven. De daders vluchtten met de auto van het slachtoffer naar België. De wagen werd in het dorpje Jalhay uitgebrand teruggevonden.

1 opmerking:

 1. Hoogstwaarschijnlijk toch geen afrekening in een crimineel circuit.
  Het woord zelf, het is zelfs een fantasierijke propaganda term.

  Albanië is een Moslim bolwerk, dat ingezet wordt voor een genocide op de Servische bevolking van Kosovo. Als een soldaat niet voor de militaire plannen werkt, dan bestaat deze niet. De moord op heer Lahnstein een is dus een beschermen op opzetten van een monopolie op illegaal verklaarde medicijnhandel in Maastricht, door de internationale leden van onze nationale staten generaal, of de bezetting daar van.

  Hoogst agressieve propaganda altijd, als het van justitie komt!
  Verzwijgen van oorlog, die agenda kent iedereen in dit land.

  BeantwoordenVerwijderen