donderdag 13 augustus 2015

De aanval van Micha Kat!!

Voormalig onderzoeksjournalist en fulltime Proleet brabbelt over Mr.Abbink

Wat is er toch aan de hand in het hoofd van Micha Kat? Is hij wellicht krankzinnig geworden, of is er meer aan de hand? Sinds zijn geheime deal met Fred Teeven lijkt Kat er namelijk alles aan te doen om zichzelf en de zaak Demmink ongeloofwaardig te maken. Zou dit een ultieme poging zijn om zelf voor gek verklaard te worden, zodat hij straks minder tijd in de cel hoeft door te brengen?

"Nee die cameraman hoeft niet mee....U wel!"

Recent is Kat veroordeeld tot 10 maanden cel, omdat hij schreef dat dat de NOS samenwerkte met pedofielen. Ondertussen deed hij echter precies hetzelfde als waar hij de NOS van beschuldigde! Dit door gestolen JDTV video's op zijn site te plaatsen, die via het youtubekanaal van de meermaals veroordeelde pedofiel Pinkypaint waren geüpload . Blijkbaar heeft Kat dus eigenlijk helemaal geen bezwaren tegen het samenwerken met pedo's! 

"De Teevendeal van Micha Kat"

Een ander goed voorbeeld van de dubbele moraal van Kat, is de gedwongen DNA afname waarvoor hij op de vlucht zegt te zijn. Ondanks zijn grote ethische en morele bezwaren, heeft hij geen letter geschreven over de gedwongen DNA afgifte die ik heb moeten ondergaan. Eigenlijk heeft Kat dus ook helemaal geen bezwaren tegen het gedwongen afnemen van DNA.....zolang het maar niet bij hem is tenminste!

In zijn laatste artikel wordt ik door Kat weer eens weggezet als een stelende junk die hem beroofd heeft van zijn levenswerk. Negatieve commentaren hierover op zijn site en youtubekanaal worden bijzonder snel weg gecensureerd. Toch een beetje vreemd voor een journalist die altijd voor openheid gaat en een bloedhekel heeft aan censuur. Net zo vreemd als het feit dat Kat er jarenlang alles aan deed, om voor de rechter te mogen verschijnen om de zaak Demmink aan de kaak te kunnen stellen. Toen hij deze kans uiteindelijk kreeg, kwam hij echter niet opdagen!!!


De wijze waarop Kat zijn eigen rechtszittingen saboteert en vervolgens doet alsof het aan een ander ligt zijn ook meer dan veelzeggend. Zo was hij recent weer aan het janken dat er een onderzoek moet komen naar de redenen waarom zijn advocaat de verdediging in de "graffiti zaak" heeft neergelegd. Dit terwijl hij hier dus zelf bewust op aangestuurd heeft. Een dag voor de zitting in het hoger beroep van de "graffiti zaak" veroorzaakte hij een door hemzelf bedacht conflict en dwong daarmee onze advocaat om de verdediging in mijn zaak neer te leggen. Met deze uitermate smerige streek wist hij ook de duur van dit proces weer te verlengen.

Dankzij het salaris en de ruime onkostenvergoeding van zijn toenmalige werkgever, had de stichting klokkenluideronline geen kosten aan zijn activiteiten. Volgens Kat was het spaarpotje van de stichting goed gevuld en ontving hij regelmatig donaties. De wijze waarop hij er vandoor is gegaan met de donaties van Klokkenluideronline.nl is ook een goed voorbeeld van de ware aard van Kat.

Nadat wij in samenwerking met Micha Kat een grote actie in Utrecht hadden georganiseerd, was het opeens allemaal te lastig en moeilijk en kreeg hij zogenaamd een zenuwinzinking. Vrijwel direct hierna ging hij op "werkvakantie" naar het grootste pedoparadijs in Thailand. Vreemd genoeg heeft hij in de maanden die hij daar verbleef geen enkele echte reportage gemaakt over de gang van zaken en geen gebruik gemaakt van de unieke mogelijkheden om (Nederlandse) sekstoeristen op beeld vast te leggen. In plaats daarvan koos hij ervoor om dreigtelefoontjes en bommeldingen te plegen. Blijkbaar was al dat pedo gedoe daar toch niet zo belangrijk voor hem.

Kat is dan ook niet aanwezig geweest bij de "Onderzoek Joris D. demonstraties" in Haarlem, Utrecht en Den Haag wegens zijn "verblijf in het buitenland". Voor hij op een van zijn reizen vertrok, bood hij mij aan om in zijn appartement in Schiedam te gaan wonen zolang hij in het buitenland was. Op deze wijze zou ik volgens hem geen huur hoeven te betalen en zou hij zijn schuld aan JDTV aflossen. Wat hij er niet bij vertelde was dat hij een conflict had met de verhuurder van het appartement. Ik ben blij dat ik niet op dit genereuze aanbod ben ingegaan, want niet veel later werd het appartement door de deurwaarder ontruimd


"Can't frame I" 

Kat weet donders goed waar hij mee bezig is. Hij koos er zelfs bewust voor om medestanders aan te geven bij de politie, om deze vervolgens, in strijd met zijn beloftes, in de stront te laten zakken. Hij heeft de boel meermaals opzettelijk bedrogen, om er vervolgens met de buit vandoor te gaan en er fijn vakantie van te vieren. Dit deed hij bij voorkeur op kosten van zijn "vriendinnen". Die hem uiteindelijk stuk voor stuk op straat zetten zodra ze er achter kwamen met wat voor persoon ze te maken hebben. Een agressieve uitbuiter die op andermans werk teert en weerloze vrouwen uitbuit en bedreigt. Wellicht heeft dit ook wel iets te maken met zijn angst voor een DNA afname!  

Om af te sluiten nog een ander mooi vraagstuk voor de echte complotdenkers onder ons. In zijn aanval op Abbink laat Kat een opvallend detail over deze rechter ongemoeid. Waarom zou dat zo zijn?Ik hoop dat Kat dit meeleest en weer eens zal terugkeren naar de realiteit. Ooit had ik groot respect voor hem, maar zijn eigen leugens, domme acties en bedrog hebben hem tot ver over het randje van de afgrond en de houdbaarheidsdatum gedreven. Hoewel Kat graag anderen de schuld geeft van zijn eigen falen, is hij hier toch echt zelf verantwoordelijk voor. Zijn recente pogingen om op juridische wijze bezit te krijgen over het beeldmateriaal van JDTVproducties zijn hier ook weer een voorbeeld van. In zijn laatste artikel hebben we dan ook kunnen lezen dat ook deze snode plannen nu definitief mislukt zijn.

Het lijkt er op dat het nu echt game over is voor Kat. Hopelijk ziet hij dit zelf ook in. Met het bizarre en agressieve gedrag dat hij vertoont heeft, gaat die DNA afname natuurlijk gewoon door. Hopelijk komt hij snel terug om zijn straf te ondergaan, zodat hij daarna wellicht ooit weer iets van zijn leven kan maken. Uiteraard wensen we bij JDTV iedereen het beste toe, dus ook Micha Kat. Wellicht kan hij in de toekomst nog aan de slag in het sprookjesbos, of samen met verslaggever Jan Roos een nieuw youtubekanaal opzetten.


".....Bedreiging?"

Voorlopig zit Kat helaas nog altijd ergens verstopt in een jeugdherberg, omdat hij te laf is om voor de rechter te verschijnen. We hopen dan ook voor hem, dat hij niet zo onverstandig is om vreemde verhaaltjes over JDTV op het internet te publiceren. Anders gaan we hem echt ophalen en leveren hem persoonlijk uit aan niemand minder dan Joris Demmink!


"I make ya famous, turn around and make ya nameless"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten