woensdag 1 juli 2015

Politie op zoek naar beeldmateriaal rellen Den Haag

2 opmerkingen:

 1. Doe effe normaal man laat agenten vrij agenten hebben hen werk gedaan,Die Nikker had maar niet moeten roepen dat hij pistool bij zich had en vervolgens onbeschoft zijn geslachtsdeel naar agenten wees aso!Hoe hadden agenten hem moeten overmeesteren?Door een blikje bier en jointje te geven aan hem?Agenten hebben hen werk gedaan dat hij door optreden van politie om gekomen is eigen schuld dikke bult!Er bestaat risico had hij niet moeten nemen die nikker!nikkers denken in Nederland baas te zijn en als er iets gebeurt halen ze gauw racisme uit de kast!Agenten vrij a.u.b die mannen hebben hen werk gedaan is hen niets te wijten,eigen schuld van die neger!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe zelf eens even normaal.....

  Dit bericht gaat o.a. over de zoektocht van de politie, naar beeldmateriaal waarmee aangetoond kan worden hoe dit alles is echt is verlopen.

  Jij schijnt het allemaal al te weten. Was je er toevallig bij, waardoor je nu zo'n mooie omschrijving van de gebeurtenissen kan geven?

  Dingen over negers roepen is trouwens best wel old school tegenwoordig, wellicht kun je je nog aansluiten bij deze rappers!

  https://youtu.be/X2-qB-HvjHE

  BeantwoordenVerwijderen