maandag 22 september 2014

Fuck it!

...Afscheid nemen doe je in stijl!*

Een geniale actie van presentatrice Charlo Greene. Tijdens het 10 uur journaal deed zij, tijdens een onderwerp over medicinale cannabis, een bijzondere aankondiging. In November zullen de inwoners van Alaska mogen stemmen over legalisatie. Aan het einde van het nieuwsitem met de titel "Stemmen voor gemakkelijkere toegang." vertelde Greene de kijkers dat ze de is eigenaar is van de groep, die zichzelf omschrijft als een liaison tussen wietkwekers die het medicijn kunnen leveren en mensen die medicinale cannabis gebruiken.

"Everything you heard is why I, the actual owner of the Alaska Cannabis Club, will be dedicating all of my energy toward fighting for freedom and fairness, which begins with legalizing marijuana here in Alaska,"


Directeur van KTVA News, Burt Rudman, heeft inmiddels een verontschuldiging geplaatst op de facebookpagina van het station.

"Onze excuses voor de ongepaste taal gebruikt door een KTVA reporter tijdens haar live-presentatie over the air tonight. De samenwerking met deze werknemer is beƫindigd,"

Ook in Nederland is er inmiddels een initiatief waarbij kwekers patienten adopteren en deze voorzien van medicinale cannabisolie. Binnenkort zullen we hier op JDTV meer aandacht aan besteden. De bijzonder goed uitgedachte actie van de presentatrice, roept natuurlijk ook direct de vraag weer op wanneer we hier eindelijk eens gaan legaliseren! Maastricht is mede dankzij de wietpas inmiddels uitgeroepen tot meest gevaarlijke stad van Nederland en er worden, in strijd met Artikel 1, nog elke dag Coffeeshophouders gedwongen om mensen te discrimineren door de overheid. 

*Misschien kan iemand die boodschap ook aan Ivo "Uh Uh" Opstelten doorgeven!

1 opmerking:

  1. Wat een harde repressie van haar werkgever. Interessant, dat nieuwe initiatief, is er al meer bekend over de voortgang daarvan?

    BeantwoordenVerwijderen