woensdag 13 augustus 2014

We are change Rotterdam viert een feestje


De eerste reportage van WRCR

Op 21 Augustus is alweer 2 jaar geleden sinds het eerste filmpje van We Are Change Rotterdam op youtube verscheen. Sinds 2102 maakt WRCR onderdeel uit van een internationaal burgerinitiatief dat onafhankelijke media maakt. In de afgelopen jaren hebben zij ruim 200 reportages geproduceerd. Om dit te vieren organiseren zij binnenkort een soort feestje! Ook vanuit de JDTV bunker willen we alle medewerkers van WACRotterdam, van harte feliciteren met wat zij in deze tijd hebben neergezet.

2 opmerkingen:

 1. dit is heel leuk,
  in Zwitserland hebben ze al meer dan 100 jaar directe democratie
  jammer dat het stukje,waar hij zegt dat het anders een apenland word,
  er niet bij zit,
  met andere woorden Zwitsers zijn apen hahahah

  groet
  maup

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WACR heeft inderdaad veel erg mooie filmpjes gemaakt.
  Erg hoge kwaliteit.
  Natuurlijk is hun politieke uitgangspunt is nogal primitief, weinig verschil met een Steven Brown die de SP loopt te promoten, of Pim Fortuyn die beweert dat de kerken een bijdrage aan dit land hebben gedaant.
  Integendeel, de kerken vervolgen onze intelligentia al 1600 jaar!

  De waarheid is: Dit land is gered door verdediging tegen de kerken, verdediging tegen de inquisitie en genocide op de Bijbel en die eruit had gelezen door Willem de Zwijger, Desiderius Erasmus, Maarten Luther en Johannes Calvijn. Ons volkslied is nog steeds een Geuzenlied, niets is er veranderd. De waarheid is ook, dat het Socialisme van de SP, Groenlinks, PvdA, is opgezet door de Jezuieten met hun reducties, propaganda dat richting geeft aan handelen van een volk dat niet beseft dat ze slaaf zijn. Democratie is een vertrouwenstruc, de meerderheid is niet op de hoogte van de feiten.

  CDA is ontstaan uit een coalitie door anti-revolutionairen en katholieken.
  Deze politicus, die de zittende macht ook achter de schermen waar maar mogelijk vertegenwoordigd, voldoet aan dat profiel.
  Ons land ontstond namelijk uit een revolutie, degene die we wonnen in 1572.
  Tegen lieden als Wim van de Camp, de omgekochte reductionisten.
  Zowel de interviewer als de politicus zitten op een doodlopende weg, dus dat deel van het interview is erg jammer naief te wezen.

  We are Change Rotterdam, u maakt mooie dingen, maar u herhaalt ook alle belangrijke leugens van de Contrareformatie, propaganda, zoals het slavenmonument, de Remontranten kerk, nu dit weer een onbevraagd illegaal papisme door Wim van de Camp. De Rotterdammer die wil weten wie die werkelijk is, raad ik deze documentaire door Chris Pinto, waar het belang van Erasmus voor Europa en deze planeet wordt uitgelegd:
  https://www.youtube.com/watch?v=ndb0z0jGQk0
  En weten andere Nederlnders werkelijk niet wie Erasmus was?
  Hij vertaalde de Bijbel, waardoor de beeldenstorm op de papisten kwam!
  Beelden als het slavenmonument. Het Slavenmonument beeld verwoord een leugen en het tegendeel van de waarheid, want slechts de blanke protestanten hebben ooit de slavernij verboden gemaakt!

  Christian Lord, guide my hand against your Roman Popery!
  https://www.youtube.com/watch?v=AjjS47z-65I

  BeantwoordenVerwijderen