zaterdag 2 augustus 2014

Vermoord wegens de wietpas!


Volgens de Limburgse recherche was de moordenaar van Rianne Brouwer een drugstoerist die een afspraak had met een straatdealer. De 28-jarige Rianne Brouwer werd eind mei werd doodgestoken in haar appartement aan het Oranjeplein in Maastricht.


Deze doorbraak in het onderzoek naar de moordzaak is naar buiten gebracht door bronnen rond het onderzoek. Volgens de Telegraaf heeft verdachte Djeylan P. (28) een bekentenis afgelegd. P. was als drugstoerist naar Nederland gekomen. Maar omdat hij sinds de invoering van het ingezetencriterium - waaraan in Maastricht door burgemeester Hoes strikt de hand wordt gehouden - niet welkom is in coffeeshops, had hij aan het Maastrichtse Oranjeplein een afspraak gemaakt met een straatdealer. Hier zou hij Rianne Brouwer bij toeval tegen het lijf gelopen zijn. Hij zou de vrouw tijdens een worsteling 'in paniek' van het leven hebben beroofd. De recherche kwam P. na zijn vlucht op het spoor omdat hij zijn identiteitskaart was verloren rond de plek van de moord."Hallo!"

Zoals we hier bij JDTV hebben kunnen zien lopen er in Maastricht sinds de invoering van de wietpas blijkbaar aardig wat gefrustreerde mensen met messen rond. We zijn benieuwd of Ivo Opstelten en Onno Hoes binnenkort over dit onderwerp ook een persconferentie gaan beleggen, om de ontstane onrust onder de bevolking tegen te gaan. Het imago van de wietpas mag tenslotte niet teveel geschaad worden en dit beleid moet koste wat het kost gehandhaafd blijven, om de drugscriminaliteit en de daarbij behorende inkomsten van de belanghebbenden niet te schaden. Het lijkt er dus op dat onze overheid zich niet alleen schuldig maakt aan discriminatie, maar zelfs medeplichtig is aan moord!

Persconferentie met Onno en Ivo over het I-criterium en de Maastrichtse drugsoorlog.

4 opmerkingen:

 1. Ja het gaat slechts om het prestige van onze "boevenvanger" en "sterke man" Opstelten. Collateral damage voor de bevolking speelt geen rol. Toont weer aan hoe fake onze democratie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alleen een iemand wordt vermoord door uitvoering van huidige Bestuurs-beleid, maar er is veel meer mis! Tip aan burgemeester Luc Winants (CDA ex-wethouder van Maastricht) van de gemeente Brunssum en Onno Hoes burgemeester van Maastricht. http://nl.wikipedia.org/wiki/Harddrug

  Hoe haal je het in je hoofd om het leven van je kinderen zo op het spel te zetten ?
  Beetje zeer ZEER hypocriet natuurlijk ! Niet alleen het leven van van je kinderen maar het leven van alle onwetend gehouden burgers dagelijks meneer Luc Winants.
  [ www.ethesis.net/drinken/drinken.htm ]

  En omdat het een 'zonder goed wetenschappelijk onderzoek' legaal gemaakte HARD-drug is, schuif je de schuld van alle hierdoor ontstane excessen (onrust/geweld, ziektes, doden) natuurlijk snel af naar een meermaals bewezen onschuldig/veel veiliger en onterecht gedemoniseerd maar toch verboden gemaakt nuttig plantje !

  Harddrugs blijven gewoon 'OOK' gevaarlijke verslavende HARD-drugs zelfs als je ze legaliseert en anders gaat noemen zoals genot- (Alcohol en Tabak) genees- middelen (jarenlang door arts voorgeschreven, patient is intussen zwaar verslaafd gemaakt :))

  En een veel minder schadelijker (onschadelijke Soft-drug ?) plantje wordt nog steeds dagelijks met zeer veel machtsvertoon van onze onwetend gehouden politie en bestuurders bestreden alsof het om een zeer besmettelijke dodelijke ziekte gaat die persee wereldwijd uitgeroeid dient te worden.

  http://www.cpb.nl/persbericht/329118/kosten-van-drankmisbruik-veel-hoger-dan-opbrengst-accijnzen
  http://www.mumc.nl/actueel/nieuws/kleine-hoeveelheid-alcohol-al-schadelijk-voor-darmbarriere

  Hadden we bijna alles weer op de goede manier geregeld (iets veiligers dan alcohol en Tabak in speciale gecontroleerde Coffeeshops), komt de omgedraaide jassen partij VVD met behulp van de aangeprate wijsgemaakte gelovige CDA en andere gelovige partijen weer aanzetten met hun onware praatjes!

  Terwijl een veel onschuldigere SOFT-drug (Hop/Hennep, Cannabis) als bijwerking van een ten onrechte gedemoniseerd en daardoor verboden plantje nog steeds verboden/intensief bestreden wordt, en zelfs dagelijks met heel veel belasting-geld door Politie en Defensie met oorlogswapens bestreden wordt alsof het om een zeer besmettelijke dodelijke ziekte gaat die wereldwijd uitgeroeid dient te worden, terwijl het in werkelijkheid om een zeer nuttig breed inzetbaar (en economisch) wel goed werkzaam geneesmiddel gaat!

  http://www.huffingtonpost.com/julie-netherland/70-years-after-the-laguar_b_5241887.html

  Het blijft ongelofelijk dat twee amerikaanse wettelijke commissies (goed uitgevoerde wetenschappelijke onderzoeken van 5 jaar of meer) betreffende Hennep, Cannabis zoals de "LaGuardia" en de "Shafer Commissie" ook weer 30 jaar later opnieuw beiden concludeerden dat Hennep, Cannabis veel minder 'verslavend' is dan koffie en heel veel minder gevaarlijker is dan Alcohol-rotzooi.

  Gelukkig is het Internet er gekomen ? The True History of Marijuana - 2011 1:17:33
  https://www.youtube.com/watch?v=E96vow07OJc

  Maak dat plantje eindelijk op wetenschappelijke gronden en onderzoek weer "vrij", zodat er tenminste een veel veiligere onschadelijkere SOFT-drug legaal beschikbaar is die ook nog over goede medische eigenschappen beschikt, en geen sloper is van allerlei menselijke organen en niet zorgt voor overlast. http://pantanova.nl/toepassingen/medisch


  Is Alcohol Worse Than Extasy? 2008 49:21 (Zie ook NL RIVM onderzoek)
  http://www.youtube.com/watch?v=_54vRNqM4K0

  In principe zijn we met andere internationale harddrugs-producerende (Alcohol zoals Wijn, bier, whiskey, wodka etc.) hypocriete landen inmiddels al gewoon legale harddrugs-staten geworden.

  En de jeugd en kritische ouders weten het intussen al wel (Als je dan toch iets gebruikt gebruik dan liever iets onschuldigers/veel minder gevaarlijk en veel veiligers)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Minister Opstelten's herinnering zal zijn:
  Alcoholisme en politiek gaan eigenlijk niet samen, maar men wilde het toch eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Condoleances aan de nabestaanden van Rianne Brouwer.

   Verwijderen